Sunuculardaki Aşırı Irk Dengesizliği Ve Gördüğüm Sorunlar.

yavuzyildiz

Yeni Üye
Merhaba,

Severek oynadığım Oyunu bıraktırma seviyesine gelmiş olan ırk dengesizliği, ve farklı problemler ile ilgili şikayetimi ve önerilerimi belirtmek için bu konuyu açtım dinlenir dinlenmez artık orası yönetimin bileceği iş fakat oyun kabak tadı vermeye başladı, gerçekten efsane oyun eğlenceli süper fakat bazı dengesizlikler oyunun zevkini bölüyor.

1- ) Galia lunaskar üstünlüğü, sunucuda dvye geçtiğinizde baseden dışarı çıkamıyor çıktığınızda ise tüm slotlarda lunaskarların kastığını görüyorsunuz, bizim drahalarda bile karuslar birbiriyle ksleşiyor.
1.1) Sunucuda dvye girerken bir ırk oranı olmalı örneğin 2000 protean varsa 2000 yada 2100 lunaskar olmalı, girmeye çalışan diğer lunaskarlara sıra saymalı(böylece sıra saydığı için herkes karşı ırka geçmek isteyecektir buda dengeyi sağlayacaktır.

2-) Protean Crystal etkinliği bu etkinliğe okçu karakterimle ne zaman girsem 8 okçu geliyor karşıya full ekip ekiyor daha okçuyla 1 sefer kazanamadım o yüzden okçumu satıp priest aldım. Eşleştirme sisteminde sorun var gibi.
2.1) Priest olmayan partiye, priest olmayan parti atarsa daha uygun gibi.

3-) Toplama başlı başına çoklu 15 20 level pclerin elinde her yerde 10larca hesap slot başında duruyor toplama yapmak isterken eziyet oluyor, craft materyalleri bulunamıyor.
3.1) Exp,dc premiumsuz, battle premiumsuz bir süre toplama yapılamamalı
3.2) Toplama yapılırken level çarpanı eklenmeli. örneğin 30 levelde 5 snde alıyorsa 75 lvde 4 snde toplamalı

4-) 75 levelden sonra oyun bir boşluğa düşüyor biraz chatın kapalı olması sebebiyle, Trade chat ve Farm,exp partisi chati açılması gerekiyor cünki bot gibi geziyorsunuz o levelden sonra dünyayla ilişkiniz kesiliyor
4.1) 75ler sadece kendilerine has /farm /trade gibi chatlere katılabilmeli.

5-) İnt priestler pvede oyunun en gereksiz sınıfı gibi , int oynamak istedim günlük daily dungeonlarımı yapayım dedim ilk mobu kesemiyorum, direk çıktım ticket attım "Bu dungeonu nasıl dönebilirim int pri ile diye bi dungeon bufu filan yok mu?" diye gelen cevap " int priest pvp odaklı tank sınıfı destektir dönemezsiniz" e benzer bir cevap oldu, buda bence int pri oynamak isteyenlere hoş olmayan bir cevap olmuş.
5.1-) int prilerde sadece (solo dungeonlara has) atack bufu verilebilir ki dungeonu dönebilsinler.

bunlar gördüğüm en büyük eksikler artık 8 10 20 pc gibi çözülmeyecekler şeyler için konu açmıyorum o zaten gb 150 liraya düşünce azalır ondan yana artık boşa kürek çekmeyelim.

Oyunu gerçekten çok sevdim, sevdik ama problemlerini söylemek lazım bunlar benim gördüğüm en büyük sorunlar düzeltilmesi gerekir

Otistik

Üye
Merhaba öneri ve şikayetlerinizi forum üzerinden değil bilet üzerinden yapmak zorundasınız iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt