PrioVendetta
Üye

Selamlar 2 adet swiftness takım var birisi küpe diğeri yüzük set bonus henüz alamıyorum alan arkadaşlar kaç parçayla ve ne bonus aldıkları hakkında yardımcı olabilirler mi ?
Evet en pahalı parça neck ama 2 yüzük bir tane küpeyle set bonusu alabilir miyim onu merak ediyorum ve set bonusunun ne olduğunuen pahalısı neck diye biliyorum buyuk ıhtımal set bonusundan dolayı pahalıdır
Şu an için kolye olmadan set bonusu alamıyorsunuz.Evet en pahalı parça neck ama 2 yüzük bir tane küpeyle set bonusu alabilir miyim onu merak ediyorum ve set bonusunun ne olduğunu
büyük ihtimalle butun parcaların toplanması lazımdır ama biri cevaplar simdi detaylıEvet en pahalı parça neck ama 2 yüzük bir tane küpeyle set bonusu alabilir miyim onu merak ediyorum ve set bonusunun ne olduğunu
Kolyeyi aldığım zaman 1 ring ve 1 küpe yeterli mi peki ? Ve bonusu ne oluyor onu araştırdım ama bulamadımŞu an için kolye olmadan set bonusu alamıyorsunuz.
1 Küpe, 1 Kolye ve 1 Yüzük takmanız durumunda minimum 3 parça ile bonus alabilirsiniz.Kolyeyi aldığım zaman 1 ring ve 1 küpe yeterli mi peki ? Ve bonusu ne oluyor onu araştırdım ama bulamadım
Bonus nedir ? Dex mi def mi hp mi ?1 Küpe, 1 Kolye ve 1 Yüzük takmanız durumunda minimum 3 parça ile bonus alabilirsiniz.
Herşeyi yazmışlar su ne bonus verdiğini yazmamışlarBonus nedir ? Dex mi def mi hp mi ?
Aynen öyle ya gene öğrenemedik hahahaHerşeyi yazmışlar su ne bonus verdiğini yazmamışlar![]()
Evet mesela bu da bir soru ama öğrenemedik ne verdiğinipeki 3 parça ile 5 parça takmanın arasındaki set bonusu farkları var mı acaba![]()