Oyuncu Arıyorum Symphony Of The Dead (Ölülerin Senfonisi)

Aziz

Üye
Red Robot Esport Logo (2).gif

Symphony Of The Dead (Ölülerin Senfonisi)

Clan Tanıtım Videomuz
Evet! Belki kayıplarımız olacak! Çünkü yaşam; ölümün gölgesinde bir krallıktır. Unutmayın! Öfke, kılıca yansığında keskin bir nefreti, cesaretle katlanan bir güç zaferi getirir. Yaşamın Senfonisi ! Seni uzun bir yolculuk bekliyor. Tapınağa git. Kehaneti gör ve söyle ona. Geliyoruz ! Ölülerin Senfonisi ! P-Pro TV - Ölülerin Senfonisi Clan Lideri

Symphony Of The Dead (Ölülerin Senfonisi) clanı olarak 15.04.2022 günü Rise Online World Resmi sunucusunda yerimizi alacağız. Aslında clana bir alım şartımız yok; ancak temennilerimiz konu içinde birçok yerde geçiyor, yine de hatırlatmak isteriz ki temelde "insan olan, fikirlere ve düşüncelere önem veren, ortama uyum sağlayabilecek" kişilerin katılımını bekliyoruz. Hiçbir şekilde oyundan para kazanmayı amaçlamayan, bunun bir oyun olduğunun bilincinde olan, keyifle vakit geçirmek isteyen kişileri öncelikli tutuyoruz. Herhangi bir çevrimiçi olma süresi şartı yoktur. Herkes istediği gün veya saatlerde gelip oynayabilir.

Oyun dışında birlikte sohbet edebileceğimiz (siyasi, dini vb. hariç) tarih, sanat, bilim ve gündelik konular konuşabileceğimiz arkadaşları aramızda görmek isteriz. Yineliyorum ''herkese kapımız açıktır.'' Hatırlayın... "İletişim sorunu yaşamayan; düşüncelerini, fikirlerini belirtebilen, kimsenin sözünü kesmeyen, yersiz bir şekilde öne çıkmaya çalışmayan, özetle saygı kavramının farkındaki oyuncularla iletişim kurmak istiyoruz. Herhangi bir job kısıtlamamız yoktur, olmayacaktır. Yalnızca ırk tarafında "Ölülerin Senfonisi" temasına yakışacağını düşündüğümüz (hikayede de geçen) güzeller güzeli Luna'nın ismini vermiş olduğu Lunaskar Kingdom'un üyesi olacağız.

Discordumuz 14 takviyelidir, ses kalitesi yüksektir. Bu yüzden başka bir program kullanmayacağız. Clan sohbet ve konuşmaları discord adresimiz üzerinden olacaktır. (DC katılım konusunda bir zorlama yoktur.) Vaktimizi öğretici bir şekilde paylaşacağız. Yeni gelen oyunculara yardım etmekten çekinmeyen, MMORPG kültürü gelişmiş olan, tek bir oyun oynamamış ya da tek bir oyun mantığı üzerinden hareket etmeyen, dungeon veya gelecek olan raid etkinlikleriyle birlikte hareket edebilecek, keşfedebilecek sizleri davet ediyoruz. Önemli bir hatırlatma! Oyunda, dungeon veya etkinliklerden elde edilen eşyaları birbirlerine paylaşabilecek (gold dahil) bencillik yapmayan, birlikte büyümeyi hedefleyen kişilerin aramızda olmasını hedefliyoruz.

Oyundaki hataları (bug) veya lehimize olacak herhangi bir hilenin hiçbir şekilde faydası düşünülmeyecek, bunun yerine tarafımızdan oyun yönetimine iletilecektir. Uzun lafın kısası ''kendisine herhangi bir şekilde pay çıkartmayacak kişilerin bizimle olmasını, Türkler tarafından geliştirilen ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen bu oyunun gelişmesine destek sağlayacak kişi ya da kişiler ilk tercihimiz olacaktır. Slotlarda saatlerce farm yapma isteğinde olmayan oyuncular da bizimle olabilir. Kazanmayı, kaybetmeyi birlikte yaşayacağımız, güzel dostluklar edinebileceğimiz, menfaat ve çıkar gözetmeksizin birlik olacağımız değerli kimselere ihtiyacımız var.
Clan liderimiz clan tanıtım videomuzda olan P-Pro TV'dir.
Videodaki ''döngünün'' içerisinde olmak isteyenleri davet ediyoruz.
Ayrıca, Symphony of the Life (Yaşamın Senfonisi, ana clana bağlı) alt clan çalışmalarımız da olacaktır.
Ölüme adanmış bir övgü. Çünkü yaşam bitmek nedir bilmeyen bir Döngü!​
Sadece ölüler savaşların sonunu görmüştür. Platon
Discord linki : Tıklayınız.

1647900271059.png

Ekli dosyalar

• 1647899832937.png
    1647899832937.png
    5.7 KB · Görüntüleme: 276
Son düzenleme:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Başarılar dilerim aziz bey.

EaGLe*

Üye
Başarılar. Lunaskar slotlarında görüşmek üzere...

Korkusuz

Üye
Kulaklarda yankılanan o ses.. Ölülerin Senfonisi ! Başarılar..

Aziz

Üye
İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Aziz

Üye
Clana alımlarımız devam etmektedir. Her classtan üyeler gelebilir ancak şu an öncelikli tercihimiz mage, priest, warrior tarafındadır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt