Konu ne knkbizleri hazır mısınız diye beklentiye soktukları şey buysa benim hiç umudum kalmadı bu oyundan 8 pcler olacak 523523 pc yönetimin oyunun test zamanlarını hatırlıyorum da acaba oyunun yönetimi mi değişti diye düşünüyorum
nolmuş kideğişen şey 8 pc adamların row ve premium paralarının tatlı gelmesiadam sen ben gibi fukaraların 150 cash e alacağı pot ile para kazanmayı mı bekleyecek, tren çarların pus paralarını cukkalamak varken
Artık 8x row farmı için 8 bilgisayara ihtiyac yok tablet, telefon yeterli hatta büyük ihtimal blue stack multi instance ile 1 bilgisayardan 4+ char açılabilecek bütün 8xlere ve 8x olmayı düşünenlere hayırlı uğurlu olsunKonu ne knk
Bunu doğru kurgularlarsa çok güzel olur yanlış kurgularlarsa felaket olur. Multi pc olup çarı oturanlar şu an oyuna zarar veriyor. Ama en büyük mobşarı farmlayanlara bir şey diyemeyiz. Onlar kendileri az kazanıp oyuna çok kazandırıyor. Şimdi adam tablet mablet komple gelip de çar başı günde max 3 m kasacaksa, buna karşon oyuna günde 300 tl kazandıracaksa güzel olurArtık 8x row farmı için 8 bilgisayara ihtiyac yok tablet, telefon yeterli hatta büyük ihtimal blue stack multi instance ile 1 bilgisayardan 4+ char açılabilecek bütün 8xlere ve 8x olmayı düşünenlere hayırlı uğurlu olsun