tablet muhabbeti ?

Gensuke

Üye
bizleri hazır mısınız diye beklentiye soktukları şey buysa benim hiç umudum kalmadı bu oyundan 8 pcler olacak 523523 pc yönetimin oyunun test zamanlarını hatırlıyorum da acaba oyunun yönetimi mi değişti diye düşünüyorum

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Şuanda sadece test aşamasında ne olduğu tam olarak belli değil gerekli açıklama yakın zamanda yapılır.

platoon0x

Üye
değişen şey 8 pc adamların row ve premium paralarının tatlı gelmesi :D adam sen ben gibi fukaraların 150 cash e alacağı pot ile para kazanmayı mı bekleyecek, tren çarların pus paralarını cukkalamak varken

Balerion

Üye
bizleri hazır mısınız diye beklentiye soktukları şey buysa benim hiç umudum kalmadı bu oyundan 8 pcler olacak 523523 pc yönetimin oyunun test zamanlarını hatırlıyorum da acaba oyunun yönetimi mi değişti diye düşünüyorum
Konu ne knk

_F_G_

Üye
Çok olumsuz düşünüyorsunuz. Duyuruyu görünce ben aksine çok sevindim artık kasma derdi olmadan oyunu her yerden oynayabilecek olmak güzel. Ama internet üzerinden kullanılan benzer uygulamaların saatlik internet tüketimi 5-10 GB arası. Eğer aynı sistemle çıkarsa evde fiber interneti olmayan kullanamaz dışarda zaten kimse kullanamaz.

Balerion

Üye
Artık 8x row farmı için 8 bilgisayara ihtiyac yok tablet, telefon yeterli hatta büyük ihtimal blue stack multi instance ile 1 bilgisayardan 4+ char açılabilecek bütün 8xlere ve 8x olmayı düşünenlere hayırlı uğurlu olsun
Bunu doğru kurgularlarsa çok güzel olur yanlış kurgularlarsa felaket olur. Multi pc olup çarı oturanlar şu an oyuna zarar veriyor. Ama en büyük mobşarı farmlayanlara bir şey diyemeyiz. Onlar kendileri az kazanıp oyuna çok kazandırıyor. Şimdi adam tablet mablet komple gelip de çar başı günde max 3 m kasacaksa, buna karşon oyuna günde 300 tl kazandıracaksa güzel olur

the0fear

Üye
niye güzel olsun? oyun sahibi ben miyim? her türlüsü bana zarar veriyor

HazyShade

Üye
Oyun güncel bir çok PC de sorunlu çalışıyor ne tabletinden bahsediliyor ? Klan kalesi muhabbeti gibi olmasın bu da

Darktower

Üye
Tablet mevzusu nedir? Duyurulara baktım ama bir şey göremedim. GeForce Now'a mı geliyor?

Büyük ihtimalle bulut servislerine geliyor. GeForce Now iyi olur. Eğer sistem sınırı olayını da salmayı düşnüyorsanız bazı grafik detaylarını oyuna ekleyebilirsiniz. Oyun post efektlerden uzak ve çok detaysız haritalar içeriyor. Aşırı büyük yapılara insanlar oyuna odaklandığında bakmıyorlar bile. Haritanın daha canlı hissettirmesi için yolda giden NPC, at arabasının tekerini değiştiren NPC veya yol üstünde insanların işine yarayan pot vb. satan seyyar satıcı gibi detaylar artırılabilir.

Skyrim gibi yol esnasında rastgele alabilecekleri günlük görevler de getirilebilir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt