Takı meslek toplayıcılık yaparken hayvan içinde olması!

HeaveN

Üye
Arkadaşlar Takı meslek toplayıcılık yapıyorum Lunaskar hep mob içine yada yanına koymuşlar toplasın dedim
bi wc gidip geldim ölmüş char Lunaskar Rez aranıyor!

HeaveN

Üye
Buldum knk rez oracle ilerisi stalker hep yanına koymuşlar madeni yaklaşıp vuruyolar o ara öldüm haliba.

Witch_King

Üye
Lunaskar'da Ravenlerin içinde geçen gün 9 parça toplama malzemesi gördüm. Abartmıyorum hepsi yan yana dizilmişlerdi. Tam mobların içinde hepsi. Yani bile bile yapın bunu desek yapmazlar.

HeaveN

Üye
Stalker içinde var 1 topluyamadım arkadaş kesiyom kesiyom tm toplucam yine çıkıp vuruyolar uyuz oldum

Hate

Üye
Lunaskar'da Ravenlerin içinde geçen gün 9 parça toplama malzemesi gördüm. Abartmıyorum hepsi yan yana dizilmişlerdi. Tam mobların içinde hepsi. Yani bile bile yapın bunu desek yapmazlar.
Yok yok günahlarını alma bilerek yaptılar nerden biliyorsun dersen , ben asas olup görünmezlik basıp topluyordum hop diye cözdüler onu artık toplamaya başlayınca görünmezlik yok oluyor.

morganlefay

Üye
Ya hayvanın içinde olsa şükredecem. Yarısı dağın içinde, yerin dibinde bir orada respawn olduğu zaman res gelene kadar respawn olmuyor kalıyor. Craft geldikten sonra tek tek report ettik, video/foto/kordinat hepsini attık ama yok hala aynı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt