Takı Upgrade Gelmesin lütfen !

JohnPlane

Üye
Arkadaşlar sizdeki vizyona gerçekten hayranım. Birisi demiş yanma ihtimali fazla olmalı.

E bu durumda piyasadan ciddi bir takı silinme olayı gerçekleşicek, bu da doğal olarak fiyatlara astronomik olarak yansıyacak; finalde yine sonradan gelen üzülecek.

Arkadaşlar cidden bunu düşünemiyor musunuz siz? Merak ediyorum bu seviyede bile ekonomik okuryazarlığınız yok mu?
İşte bu yüzden takı upgrade gelmemesi lazım. Bu haliyle devam etmeli

priesttt

Üye
Arkadaşlar sizdeki vizyona gerçekten hayranım. Birisi demiş yanma ihtimali fazla olmalı.

E bu durumda piyasadan ciddi bir takı silinme olayı gerçekleşicek, bu da doğal olarak fiyatlara astronomik olarak yansıyacak; finalde yine sonradan gelen üzülecek.

Arkadaşlar cidden bunu düşünemiyor musunuz siz? Merak ediyorum bu seviyede bile ekonomik okuryazarlığınız yok mu?
Ekonomi mezunuyum, yanma ihtimali fazla olmalı tekrar ediyorum.
Oyundaki bir item ne kadar hızlı dönerse o kadar iyi
doğrudur fiyatı yükselecektir ancak drop oranı da bir o kadar da arttırılacaktır.
Drop oranı arttırıldığında oyuncu oyunda farm atmanın mantıklı olduğunu düşünecek

%99 oranında bir yanma oranını kimse istemez tabi ki ancak 5 takıdan en iyi ihtimalle 3ü yanmalı.
Yeni başlayan bir oyuncu 20 yıllık bir serverda oynamak ister mi? .... Çünkü 1 yılda yaptığı itemle bile pkda birşeyler yapabilmesi çok zor.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Azıcıkta olsa pazar yapan arkadaşlar bilicektir Pazarcı tayfa ve oyunda elinde biraz parası olan insanlar piyasadan sürekli takı topluyorlar. Sebep ne peki bir insan niye 9 tane asasin pendant tutar bankasında ? çünkü diğer oyuncular alamasın kendisi takıyı upgrade etsin. Kişileri ifşa etmek istemiyorum ama bankasını full takılarla dolduran insanlar tanıyorum umarım takı upgrade bu yıl gelmezde o takılar ellerinizde patlar.

Şu an için gelmemesi gündemde değil maalesef, ekstra bir durum olursa bunun sesli ya da yazılı olarak duyurusu yapılacaktır.

https://forum.riseonlineworld.com/konular/guncelleme-notu-4-3-0.16944/ Burada mevcut, güncelleme notları alanında. Son güncelleme notu attığınız, ondan daha sonra 4 maddelik bir mini güncelleme atıldı sadece.

Opus Magnum

Üye
Ekonomi mezunuyum, yanma ihtimali fazla olmalı tekrar ediyorum.
Oyundaki bir item ne kadar hızlı dönerse o kadar iyi
doğrudur fiyatı yükselecektir ancak drop oranı da bir o kadar da arttırılacaktır.
Drop oranı arttırıldığında oyuncu oyunda farm atmanın mantıklı olduğunu düşünecek

%99 oranında bir yanma oranını kimse istemez tabi ki ancak 5 takıdan en iyi ihtimalle 3ü yanmalı.
Yeni başlayan bir oyuncu 20 yıllık bir serverda oynamak ister mi? .... Çünkü 1 yılda yaptığı itemle bile pkda birşeyler yapabilmesi çok zor.

Ekonomi mezunu insanın yapabileceği bir yorum değil. Senin gibi vizyonsuz birinin bugüne kadar hayatta kalması büyük bir şans.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt