Takı Upgrade Ne Zaman Gelir ?

FanteziTanrisi

Üye
Piyasada özellikle rare ve bir cok epik takı ihtiyac fazlası. Yüzlerce ihtiyac fazlası takı var bunlara bir upgrade sistemi gelmeli artık ya 3-5 tane birleştirmeli veya scroll ile yanma olasılıgı olan artık upgrade yolunu yönetim bilir ama bir şekilde erimesi gerek. Hem oyunun pk kısmınada katkısı olacaktır hp ve def azlıgından dolayı cok kısa süren pk deneyimine bi tık daha dayanma katabilir.

Hafuj

Üye
yakın zamanda takı upgrade gelirse craft için gerekli olan takı parçaları elde edilmesi çok zor olur

UNDERT0KER

Üye
yakın zamanda takı upgrade gelirse craft için gerekli olan takı parçaları elde edilmesi çok zor olur
sanki hergün craft takı basıyorlar craft itemleri nadir taşlar sürünüyor pazarda o kadar çok işe yaramayan ve + basılmaya bile değmeyecek epik takı var ki onları kırarlar merak etme ayrıca konu açan arkadaşa katılıyorum bu konuyu ticket atarak bende daha önceden bildirmiştim takı upgrade düşük ihtimal ile +1 geçmeli çıkan takılar erisin birikme olduğu sürece pazar dönmez pazar dönmeyen oyunda kimse mutlu olmaz biter basar gider.

Jacques

Üye
Takı upgrade %100 olmamalı yanma ihtimali olmalı 2 tane takıdan basılsın %60 ihtimal olsun vs.

Unbeatable

Üye
Forumda bi sürü konu var hiçbirinn altında yönetim yok userler olarak kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz

HeaveN

Üye
Takı + basma gelmesi saçma olur şuanlık oyun daha yeni herşey gelirse oynanmaz craft yapmak baya zor bide + mı gelcek
75 lvl geliyo bol bol kas :) takı + gelse herkes yapabilceni sanmıyorum para babası alır anca

MaRaKeSH

Üye
Takı artılama gelmesinin çok zor bir ihtimal olduğunu düşünüyorum. +9 açılmadanda geleceğini hiç zannetmiyorum. Jewelingle beraber zaten pek çok takı silinecek zaten server takı ve item konusunda doygunluğa ulaşmış durumda önceliğin item silinmesi olduğunu düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt