taksi hakında.

soulgrisman

Üye
alınan karar üzerine taksi yasaklandı . peki bu ne kadar takip ediliyor. yani birisinin çıkıp şikayet edilmediği sürece bulunması zor gibi geliyor. elimde kanıt da var. ama nasıl paylaşmam gerek bilmediğim için buraya atmıyorum. yetkililer istediği takdirde paylaşmaya hazırım.

Doggyz

Üye
kanka oyun içi ticket sistemi var sol üstte yukarıda help yardım butonu var ordan tıkla gönder

Ogi

Üye
Oyun içerisinden atabilirsin dostum

Indark

Üye
Dostum sözde oyun içi eşyaların gerçek para ile atım satımıda yasak. Böyle şeyler kanıtlanamaz. Milletin bangır bangır reklam yapması engellendi en çok.

soulgrisman

Üye
şimdi bu arkadaşlar zaten genelde belli kişiler yapıyor (gördüğüm kadarı ile ) 3 mage harpy kesiyor, diğerleri oturuyor.
aslında bangır bangır da reklam yapıyor. '' 4 lü slot harpy de kasılmak isteyen varmı ''
pm attım ''priest lazım mı '' diye . cevap '' oturarak kasılacak adam lazım'' diye cevap geliyor.. bunu yaptıran adam da şikayet etmez , yapan adam da. anca benim gibi kıl birine denk gelirse öyle.

SleeplessUll

Üye
kesinlikle tartışılmaı gereken bir konu, aldığımız ss ve videoları da atabileceğimiz bir yer olmalı

soulgrisman

Üye
kesinlikle tartışılmaı gereken bir konu, aldığımız ss ve videoları da atabileceğimiz bir yer olmalı
youtube koymak istemedim, başka bir platform diye. oyundan ticket göndereyim de ( DOSYA EKI ( EN FAZLA 5 ADET EK DOSYA SEÇILEBILIR, UYGUN DOSYA FORMATLARI: JPEG,GIF,PNG ). MAKSIMUM: 2MB ) uyarı var mp4 dosya göndermeyi denedim , sabah dan beri gönderiyor.

thedarga

Üye
resmi siteden destek talebi oluşturarak SS- video şeklinde gönderebilirsiniz. dönüş yapılıyor

thedarga

Üye
youtube koymak istemedim, başka bir platform diye. oyundan ticket göndereyim de ( DOSYA EKI ( EN FAZLA 5 ADET EK DOSYA SEÇILEBILIR, UYGUN DOSYA FORMATLARI: JPEG,GIF,PNG ). MAKSIMUM: 2MB ) uyarı var mp4 dosya göndermeyi denedim , sabah dan beri gönderiyor.
video değil de SS olarak gönderiyorsun dimi ? harici bi sitelere yükleyip te link atabilirsin. ben öyle yapıyorum

soulgrisman

Üye
video değil de SS olarak gönderiyorsun dimi ? harici bi sitelere yükleyip te link atabilirsin. ben öyle yapıyorum
nasıl alayım ki ss. yukardaki gibi dialog oldukdan sonra hala ilgili gibi yazarsan dc atıyorlar. ben obs ile kayıt aldım.

Dilefruz

Üye
alınan karar üzerine taksi yasaklandı . peki bu ne kadar takip ediliyor. yani birisinin çıkıp şikayet edilmediği sürece bulunması zor gibi geliyor. elimde kanıt da var. ama nasıl paylaşmam gerek bilmediğim için buraya atmıyorum. yetkililer istediği takdirde paylaşmaya hazırım.

Buradan ticket atabilirsiniz.

ticket.jpg

CasuaLHunteR

Üye
Boşuna uğraşma oyun isterse zaten soluk aldırtmaz. Yapabiliyorlarsa ya çok az şikayet geliyordur yada şuan için oyun yönetimi tarafından önemli bir konu değildir.

Alkoer

Üye
Sayın moderatör ben alınan SS lerin kayıt edildiği dosya yolu hakkında ticket attım ama malesef anlamsız bir cevap aldım. Cevapta gelişmemize yardım ettiğiniz için sağolun yazıyor.

SS aldığım zaman sağ taraftaki olay penceresinde nereye kayıt edildiği yazıyor fakat benim windows 10 pro sürüm pc mde bu dosya yolu bulunmuyor.

Bu hata yüzünden birkaç defa bende kanıt olabilecek durumu raporlayamadım

soulgrisman

Üye
Sayın moderatör ben alınan SS lerin kayıt edildiği dosya yolu hakkında ticket attım ama malesef anlamsız bir cevap aldım. Cevapta gelişmemize yardım ettiğiniz için sağolun yazıyor.

SS aldığım zaman sağ taraftaki olay penceresinde nereye kayıt edildiği yazıyor fakat benim windows 10 pro sürüm pc mde bu dosya yolu bulunmuyor.

Bu hata yüzünden birkaç defa bende kanıt olabilecek durumu raporlayamadım
ben şunu anladım sesiz sedasız yap, sıkıntı yok tamam. ses etme . devam et. yapmıyorsan da başla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt