Tam 4 Saat Bunları Çekiyoruz

greendaybeykoz

Üye
Drop güzel birşey az veya çok farketmez, istemesem almam.

Tamam okay, BUTTT!!!

Ben bu süreçte kim e yarar sağlıyorum , terbiyesizlik yapan , insanların ailelerine hakaret eden, insanları seyretmek zorunda kalıyoruz, izlemesek seyretmesek gidip bunlar a yarar sağlamış oluyoruz.

Bunlardan haz alan ve birde kendilerine küfretmesini isteyen ve seven bir güruhda bunların kitlelerinde yok değil.

Düzgün içerikler çıkaran lakin afq yayıncılar yüzünden dropları artık olmayan insanlar bu durumdan çok etkilendi, oyunun kendi izleyici kitlesini oluşturmakta kendi ayağınıza sıktığınızı da belirtmek isterim.

Bunlar a gerek yok. . .

Düşük izlenen birisi nasıl olacakta drobu olmadan kendi kitlesini geliştirecek ?

X bir yayıncı farklı oyunun yeni server duyurması ile gidecekken, siz kendiniz yetiştirebileceğiniz evlatlarınızı kaybedicek adımlar atıyorsunuz.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Twitch Drop sistemi zamanla geliştirdiğimiz, kategoriyi şekillendirdiğimiz bir yapı halini aldı şu an.
Yeni yeni arkadaşlara da Twitch Droplar açıldı daha fazla yayıncıdan izleyip Drop elde edebiliyorsunuz.

greendaybeykoz

Üye
Twitch Drop sistemi zamanla geliştirdiğimiz, kategoriyi şekillendirdiğimiz bir yapı halini aldı şu an.
Yeni yeni arkadaşlara da Twitch Droplar açıldı daha fazla yayıncıdan izleyip Drop elde edebiliyorsunuz.
Güzel kardeşim, upgrade, kutu açma dışında ne yapıyorlar da ,izleyen insan a ne katıyorlar da , ne öğretiyorlar da 4 saat bunları izlemek zorunda kalıyoruz ?

10 tane ayrı warrior , rogue build i varda biz mi bilmiyoruz ? kendileri bile skıldıkları okadar açık ki millet e sövüp duruyolar.

Ne güzel insanlarınız vardı yayın açmaz oldular.

Konuşan sohbet eden, yaptığı PVE içeriği konusunda karşılaştığı zorluğu veya bizlere uygun olup olmadığını soru sorup anladığımız insanlar vardı.

Siz onlar a bu yaptığınız ile yarı yolda inin dediniz.

Fırsat eşitliklerini ellerinden aldınız. . .

WoxHades

Üye
24 saat açık olan yayınlar daha iyiydi şimdi birini açıyoruz yarım saate 10 izlenen arkadaşına host atıyor ne drobu var ne birşeyi var boşu boşuna vakit kaybına yol açıyor.24 saat açık olan yayınlar neden zorunuza gitti bilmiyorum.Şahsen ses olmayan 24 saat açık olan yayını takip etmek daha iyi en azından ağğ uuğğ diye salak salak bağırarak tepkiler vermiyorlar ya da her an yayın kapandı mı diye bakmamıza gerek kalmıyor.Twitch drobu yayıncıya bir iyilik diye mi yapıyorsunuz bilmiyorum fakat kimse yayını izlemiyor arkaplanda açık bırakıp sesi kapatıyor ve 4 saat geçtiğinde yayını kapatıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt