Tam Zamanı

Craft?

• Kaldırılmalı

• Kaldırılmamalı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

DeathlyDaggers

Üye
Forum kullanıcılarına selamlar,
Arkadaşlar gerçekten bu oyunda pot üretmek, hammer üretmek, takı üretmek, balık tutmak vs. gerek var mı? Craft bu kadar soğutulmuşken oyundan tamamen kaldırılması dileğiyle… Oyuna yük olduğunu ve fps’de değişiklik göstereceğini düşünüyorum. Yapılan emeklere karşılık seviyeler 20 üzerindeyse bir telafi ödülü verilebilir.

kimyasal

Üye
Great mana (2000 lık) üretmek için istediği şeyler ve ağırlık olarak da 4 puan alması resmen üretme kardeşim ben pustan satacağım demekten başka bir şey değil :D zaten oyun potçuluk kasacaklara diğer mesleklere göre daha fazla XP zorluğu getirdi.

RainOfFire

Üye
Toplama kisminda kasilmasi en zor olan herbalism, meslek kisminda en kolayi ise alchemy. tezatlik burda basliyor zaten. hem toplayicilikta az exp geliyor ve lvl icin cok fazla exp istiyor. Baska hic bir meslek yok ki bagli oldugu toplama seviyesindeki topladigin materyalleri basinca kendi seviyendne yukarida oluyorsun. recovery pot uretirsen alternatifi yari fiyatli afk yapilan balikcilik var. hic bir surette yapilmasi karli gozukmuyor.
Tascilik leatherworking armorcrafting meslekleri atil vaziyette hic bir kar getirisi yok. tercih edilecek urunler degiller. okadar emek okadar zaman ve para resmen cope atilmis durumda.

Craft sistemi komple revizyona girmeli. girmiyorsa da kapatilmali fikrine katiliyorum. Fps de degisiklik gosterecegini dusunmuyorum.

kimyasal

Üye
iyi bir MMO yapmak için gerekli şartlar vardır. iyi bir yemek yada iyi bir araba yapmakta da gerekli formüller oldu gerçeğini bilmek lazım. PK atmayı sevenler olduğu gibi toplayıcılık ve meslek kasmayı seven sırf o kısmı için oynayan insanlar da var. Oyun geliştiricileri oyunları belirli parçalara bölüp çalışanları dağıtır ve oyunu masa olarak varsayar isek her ayağı için geliştirme takvimi oluştururlar. Aynısını rise online için de görmek isteriz.

Noxrem

Üye
Bir oyun da sadece Pvp yoktur... Ben oyuna pve kısmı için başladım... ha kaldırıldığı an bu oyunu silerim zaten böyle zihniyetlere zaman harcamaya gerek yok... diğer oyunun kitlesiyle devam ederler zamanla da içten içe kendi kendilerini bitirirler.

levbom

Üye
craftı kaldırınca bu kadar kasanlara ne olacağını anlayamadım. bence kaldırmaları söz konusu bile olamaz. özellikle jewel craftları yapanlar çok para harcadılar. onlar ne yapar o zaman bilemiyorum. :)

SesliBilgilerTR

Üye
oyunda en önemli belirgin özelliklerden biri CRAFT ve TOPLAMA Böyle birşeyin kaldırılması oyunu basitleştirecektir sadece PVP ve PVE Farm mantığından çıkmak gerekir..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt