Tank Pri silahı ve Pazar Açamama Sorunu

PriestMan

Üye
Herkese iyi oyunlar arkadaşlar. Öncelikle oyun hepimize hayırlı olsun, her zaman belli başlı sorunlar mutlaka olacaktır ve konu açacağımı hiç düşünmezdim lakin bir konuda bilgi almak istedim.
Çok fazla bilgim olmadığı için yetkililerden aşağıdaki konularla ilgili bilgi almak istedim.

Ben tank pri kasmak istiyorum ANCAK ;

1- Elime almak isteyeceğim pri itemi göremedim / sebebi ise 100 STR den aşşağıda ve herhangi heal hp bonus veren vs. bir silah pazarda göremedim. ( Epikler ve nadirler arasında şu an ki pazar durumunda ) Benim STR ile bir işim yok. O kadar str yi neden bayılayım anlamıyorum. Tank piri için item gören varsa ismini yazarsa sevinirim.

2- Pazar da ne zaman bir market açmak istesem etrafta olmayan birileri pazara bakıyor görünüyor ve yaklaşık 7-8 dk pazar açamayıp vaz geçtiğim oldu. Pazarı tutan isme Pm atayım diyorum kişi aktif değil ( not online ) diyor ve pm atılmıyor, sanırım bir bug var. Ayrıca böyle bir durum olmasa bile tıkladığım 40 pazardan 30'unu açamıyorum. Çözülmesini dilerim.

3- Bu Epik itemler seviye olarak Shell mi Chitin mi sayılıyor. Daha üstün kalitede olanlarına denk gelen oldu mu ?

Teşekkür eder herkese iyi oyunlar dilerim...

amaravolchkova

Üye
Diğer oyunda da priest kalkanlarının ve eline taktığın silahlarının çoğu 100 str üzeriydi. Yani 100 str normal bir rakam bunda büyütülecek bir şey yok gibi ama elbette diğer insanlar ne fikirler ortaya atarlar bilemiyorum.

PriestMan

Üye
Diğer oyunda da priest kalkanlarının ve eline taktığın silahlarının çoğu 100 str üzeriydi. Yani 100 str normal bir rakam bunda büyütülecek bir şey yok gibi ama elbette diğer insanlar ne fikirler ortaya atarlar bilemiyorum.
Teşekkür ederim, bilmediğim için sormak istedim. 100 normal deniyorsa biriken pointleri vereceğim 100 e :)). Pek bilmediğim için daha pointleri bile dağıtmıyorum.

amaravolchkova

Üye
Teşekkür ederim, bilmediğim için sormak istedim. 100 normal deniyorsa biriken pointleri vereceğim 100 e :)). Pek bilmediğim için daha pointleri bile dağıtmıyorum.
Oyunda sağ altta "Macera" var oradan görev günlüğüne tıkladığında 50 level üzeri görevlere bakabilirsin sana oyun bir set, kalkan ve silah veriyor. Oradaki seti ve silahları giyene kadar str ve int verebilirsin hem kafanda soru kalmamış olur :)

Lasrok

Üye
100 str verilmesi evet normal fazlası da bence 120ye kadar normal karşılayabiliyorum. Ama hiçbir one handed priest silahında hp buff veya işimize yarayacak bir buff göremedim malesef.

PriestMan

Üye
Oyunda sağ altta "Macera" var oradan görev günlüğüne tıkladığında 50 level üzeri görevlere bakabilirsin sana oyun bir set, kalkan ve silah veriyor. Oradaki seti ve silahları giyene kadar str ve int verebilirsin hem kafanda soru kalmamış olur :)
Benim için yeterli oldu. Konu kapatıla bilir. Teşekkür ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt