Taş Ustası ve Marangoz Aranıyor

EnesVeEnez

Üye
Selam dostlar, şuan 10 kişilik meslek kasan bir topluluğuz. Clan ve Discord kanalındaki herkes SOLO bir şekilde kendi mesleğini geliştiriyor. Kendi aramızda hammadde takası yaparak, zamandan da kazanarak hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyoruz. Herkesin kendi arasındaki anlaşmasına bağlı olarak Örnek; 3 LwL Madene - 3 LwL Odunu takas yapıyoruz. Genelde aynı haritada toplama yaptığımız için 1 e 1 takas yapıyoruz ama herkesin hangi hammaddeye ihtiyacı varsa durum değişmekte 1 LwL Madene 3 LwL Odunda takaslıyoruz. Adet konusunda kim nasıl anlaşırsa.

Şuan için Taş Ustası ve Marangoz alımı yapmaktayız.

Topluluğa dahil olabilmenin tek şartı

** Marangoz mesleği kasanlar için Carpentry 15 LwL olması gerekmekte.
** Taş Ustuları içinde Stonemasonry 15 LwL olması gerekmekte.

Topluluktaki arkadaşların ortalama meslek levelleri 20 - 25 aralığında, hammadde işleme kapalı olduğu için elimizdeki sayılara göre levellerimizi tahmini söylüyoruz. Aşağı yukarı bu levellerdeyiz.

Aşağıdaki görseller kendi hesabıma aittir. Diğer arkadaşlarında depo ve meslek levelleri aşağı yukarı bu şekilde. Şartlara uygun arkadaşlar oyun içi ve forum dm sinden bana ulaşabilirsiniz.
1653564253386.png

1653564222309.png

Tengrikut

Üye
Bu arkadaşlar weapon armor craftlama açılınca coşkuyu vericekler

weapon - armor craftlama o iş kolay değil hiç kolay değil :) , deri işleme yok, en altta silah ve armor'unda seviyesi görüyoruz seviyelerde üretimden elde edilecek malzeme belli değil, başka ne gibi materyal istenecek silah zırh oluşturmak için belli değil.

thedarga

Üye
Selam dostlar, şuan 10 kişilik meslek kasan bir topluluğuz. Clan ve Discord kanalındaki herkes SOLO bir şekilde kendi mesleğini geliştiriyor. Kendi aramızda hammadde takası yaparak, zamandan da kazanarak hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyoruz. Herkesin kendi arasındaki anlaşmasına bağlı olarak Örnek; 3 LwL Madene - 3 LwL Odunu takas yapıyoruz. Genelde aynı haritada toplama yaptığımız için 1 e 1 takas yapıyoruz ama herkesin hangi hammaddeye ihtiyacı varsa durum değişmekte 1 LwL Madene 3 LwL Odunda takaslıyoruz. Adet konusunda kim nasıl anlaşırsa.

Şuan için Taş Ustası ve Marangoz alımı yapmaktayız.

Topluluğa dahil olabilmenin tek şartı

** Marangoz mesleği kasanlar için Carpentry 15 LwL olması gerekmekte.
** Taş Ustuları içinde Stonemasonry 15 LwL olması gerekmekte.

Topluluktaki arkadaşların ortalama meslek levelleri 20 - 25 aralığında, hammadde işleme kapalı olduğu için elimizdeki sayılara göre levellerimizi tahmini söylüyoruz. Aşağı yukarı bu levellerdeyiz.

Aşağıdaki görseller kendi hesabıma aittir. Diğer arkadaşlarında depo ve meslek levelleri aşağı yukarı bu şekilde. Şartlara uygun arkadaşlar oyun içi ve forum dm sinden bana ulaşabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 7057

Ekli dosyayı görüntüle 7056
ben marangozum :D seviye 6 ama :/ 6'dan 10'a kaç tana oak wook gidiyor hatırlıyormusun? topluyorum 13k oldu ama bende bilmiyorum ne kadar lazım :(

MaRaKeSH

Üye
çok başarılı böle güzel bir grup oluşturabilmeniz takdir edilesi bir durum

RainOfFire

Üye
ben marangozum :D seviye 6 ama :/ 6'dan 10'a kaç tana oak wook gidiyor hatırlıyormusun? topluyorum 13k oldu ama bende bilmiyorum ne kadar lazım :(
Copper icin yaklasik 30.000 adet gerekiyor 1den 10a erismek icin, carpentry icin de yarisi 15k yeterli olur 1 den 10 olmak icin. Ayni olay Stone icin de gecerli.

brit

Üye
Ben harvestim. Piyasa beni bilir. Sizi takip edeceğim. Hoşuma giderse dahil olurum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt