İstek taxi ?

Eren77

Üye
Kesilir kardeşim kesilir merak etme sen elinden geleni yap oyuncu olarak ondan sonrasını seni beni başkasını ilgilendirmez zaten. Çökeceksin başlarına işsiz gibi yüksek lwl toplayacaksın aldıkları para da bir yerlerine kaçacak. Bunda pes edersen şikayet de ederiz maalesef.
Kesinlikle bu sözüne katılıyorum ( AYNI MAĞDURİYETLERİ ASLA YAŞATMAYACAĞIZ)
Evet Gördüğüm kadarıyla bu tarz şeylerin kölesi olmuş arkadaşlar da açılan konuyu kirletmiş. :) bir de yüzsüzce "ben de yaptırıyorum işim görülüyor" falan tarzı cümleler kullanmışlar. Eğer Zerre kadar çalışan bir zekaya sahipseniz zaten konunun içeriğini düşünür ona göre hareket edersiniz ama Sizin de hoşunuza gidiyor bu durum. :)

Oyuna yeni başlamış bir oyuncuya karşı Empati kurabiliyor musunuz? Hayır. Şu anda oyunun Her haritasında, Her slotunda Taksi pt'leri oturmuş durumda. Saati 5m - 10m cart curt. Yeni oyuna başlamış bir arkadaşın verecek böyle bir parası yok ise girdiği arkadaşları ile nasıl oyun oynamasını bekliyorsun bir anlatsana bana.

Birisi de demiş ki Onda da görev itemleri var ks at. :) Zavallı dostum. Adamlar 63-64-65 lvl karakterlerle taksi pt ' leri ile tüm slotları almışlar. Hayal perestliğine bayıldımda 59 - 60 lvl bi pt ile sen neyi nereden alıyorsun acaba ki onu geçtim bu oyuncu bunu yaşamak zorundamı? Bu ülkenin de bu ülkenin vatandaşlarınında zaten sorunu bu. Bizi kötüye götüren şeylerin Müptelasıyız. Birşeye karşı durmak içimizde yok. Her gelene geçene gidene evet diyelim. Hatta ayak uyduralım. Ben şundan da eminim ki Oyunda o gün geldiğinde kasacak slot bulamadıklarında, Bu adamlar itemleride yapıp Tüm slotlara oturduklarında burada bu Hani Taksi yapan pt ' leri savunan zavallı tipler varya. Muhtemelen Birşey bile demeden oyunu bırakacaklar çünkü bu tarz adamlardan ben her hangi bir hak hukuk arama düşüncesi ya da Emeğinin arkasında durma hareketi beklemiyorum. Bu tarz adamlar genelde çünkü direk pes ederler. Ama aralarından eminim ki Konu açıpta bu ne hal falan diyeceklerde çıkacaklardır.

Velhasılı kelam Bu konuya 1 tane bile oyun yönetim kadrosundan kimsenin cevap vermeyişi ile de biz görmemiz gerekeni gördük. Getirin Malum Oyun ile aynı noktaya getirin. Bitirin kendinizi. Bir umut içimizde bir ışık doğurdunuz şu yaşta. Onu da karartmanız 3 hafta sürdü. Yazık başka da birşey değil. Kitleyin şu konuyuda artık daha fazla Şu tarz şeyleri savunan zavallı insanları falan görmek istemiyoruz biz. Kendi halinize kalın. Gidin Taksi yaptırın kendinize oturun orda Abileriniz kassın sizi. Sonra gelir Etrafa lvl ' ime bak diyerek hava atıp gezersiniz.
taxi olayı bence olumlu senin sınırsız saatlerin var emek verip kasıyorsun, benim gibi yüzlerce oyuncunun senin kadar vakti yok.Sosyal hayatın yok burda emek verdim kastım falan diyorsun. Benim saatlerce günlerce kasacak vaktim yok günde 1-2 saat ayırıp güzel vakit geçirmek isteyen yüzlerce oyuncu var bunu da unutmayın.
Yoksa senin gibi hayatsız 20 kişi ile oyunu oynamaya devam edersin.Düşürdüğün kastığın itemleride bir birinize hediye edersiniz.
Madem öyle beyler dün mesela biz biraz zorladık. Klan ismi vermiyeceğim. 3 harfli bir klan :D neyse adamların biz gelince adamların müşterileri kaçtı olay normal ksye döndü ch ch de dolaştık başka bulamadık sonra çıktık. Şikayet eden arkadaşlar toplanıp böyle yapabilir ne diyim yani. He bir de vakti olan oynar vakit olmayan oynamaz bu böyledir kimse kusura bakmasın. Makro zamanı da aynı savunma yapıldı. "Biz çalışanız vaktimiz yok sizin gibi asosyal değiliz o yüzden makroya bırakıyoruz" gibisinden savunmaları geçin artık. Kimse kimsenin hayatını bilemez bilmek zorunda da değil. Sen 2 saat vakit ayırabilirsin ben 5 saat ayırırım ama bu durum beni asosyel veya işsiz yapmaz bilemezsin benim hayatımı. Son olarak bu taksi muhabbetinin ... çıkmaya başladı. Klan olarak kasıldığımızda, dışarıdan kasılmak için gelen adamı aldığımda ptye "s.a saati ne kadar" diyip ticaret atıyor. Durum cidden kötü. Neyse bu durumun önüne anca KS atılarak geçilebilir diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi düşüncem.

mrares

Üye
Madem öyle beyler dün mesela biz biraz zorladık. Klan ismi vermiyeceğim. 3 harfli bir klan :D neyse adamların biz gelince adamların müşterileri kaçtı olay normal ksye döndü ch ch de dolaştık başka bulamadık sonra çıktık. Şikayet eden arkadaşlar toplanıp böyle yapabilir ne diyim yani. He bir de vakti olan oynar vakit olmayan oynamaz bu böyledir kimse kusura bakmasın. Makro zamanı da aynı savunma yapıldı. "Biz çalışanız vaktimiz yok sizin gibi asosyal değiliz o yüzden makroya bırakıyoruz" gibisinden savunmaları geçin artık. Kimse kimsenin hayatını bilemez bilmek zorunda da değil. Sen 2 saat vakit ayırabilirsin ben 5 saat ayırırım ama bu durum beni asosyel veya işsiz yapmaz bilemezsin benim hayatımı. Son olarak bu taksi muhabbetinin ... çıkmaya başladı. Klan olarak kasıldığımızda, dışarıdan kasılmak için gelen adamı aldığımda ptye "s.a saati ne kadar" diyip ticaret atıyor. Durum cidden kötü. Neyse bu durumun önüne anca KS atılarak geçilebilir diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi düşüncem.
Aynen öyle arkadaşım katılıyorum dediklerine. Ben taksicilikle uğraşmam çünkü daha iyi gelirlerim var. Ancak taksicilik yapana da laf etmiyorum adam da ekmeğini oradan kazanıyor. Çok zırlayan da varsa bu taksiciler var diye, gitsin ks'ye otursun slotta. Kanal kanal gezip ks atsın bu arkadaşın yaptığına da laf etmiyorum çünkü o da kasılması gerekiyor slot bulamıyor etc. etc.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt