Tek Başına Oynayan Oyuncuların Çaresizliği...

LocustAviru

Üye
Merhaba.

Gözlemlerimin ufak bir sonucunda Ekibimiz olarak çok büyük bir sıkıntı farkettik solo bireysel oyunu oynamak istiyen oyuncuların hiç bir şekilde pt girmeden ne Tek Başına EXP göreci ne FARM yapamadıklarını gördük sadece Priestler tek başlarına partilere girerek bir şeyler bir yerlere kadar yapabiliyorlar bu oyun solo oyuncuya hitap etmiyor mu ? solo oynayan adam oynamasın mı
neden bu kadar zor ?

TommyVercetti

Üye
Tek başıma oynayan bir assassin oyuncusuyum. 54 level olduktan sonra parti bulmanın ve tek başına görev yapmanın zor olmasından dolayı oynamayı bıraktım. Oyunu genel hatlarıyla sevdim, ama silineceğini bildiğim bir karakter için daha fazla vakit ayıramam ne yazık ki. Official açıldığında yavaş yavaş kasacağım.

Judge

Üye
Bir süre sonra tek başına oyun oynanmaz bir hale geliyor ne ne farm yapılabiliyor ne de exp kasılıyor.Eğer klan arkadaşlarınız yoksa parti bulup oyun oynamak tam bir ızdırap oluyor.Solo asla birşey yapamıyorsunuz.Ayrıca alfa sürümde bile TL ile satış yapanlar çıkınca ortaya oyundan iyice soğuduk.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

İlerleyen süreçte solo oyuncuya yönelik çalışmalar yapılacak ve sezon görevleri, solo dungeon, rift gibi etkinlikler eklenecek. Fakat her ne kadar solo oyuncuların grup oyunculara karşı ezilmeyeyeceği bir sistem kurmayı hedeflesek de gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da toplu hareket eden daima bir adım önde olacaktır.

LocustAviru

Üye
Merhaba,

İlerleyen süreçte solo oyuncuya yönelik çalışmalar yapılacak ve sezon görevleri, solo dungeon, rift gibi etkinlikler eklenecek. Fakat her ne kadar solo oyuncuların grup oyunculara karşı ezilmeyeyeceği bir sistem kurmayı hedeflesek de gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da toplu hareket eden daima bir adım önde olacaktır.
bir sürü oyundan örnek verebilirim mmorpg den solo oynayıp krallar gibi tek başlarına yargı dağıtan tek başlarına kasıp eden vs vs her neyse işte... istenirse yapılır.

IBoRiS

Üye
bende ekipsizim oyun açıldıgından beri oynuyorum günde 3 4 saat daha 58 levelim bilmiyorum nasıl olucak

GAGS1925

Üye
Tek başıma oynayan bir assassin oyuncusuyum. 54 level olduktan sonra parti bulmanın ve tek başına görev yapmanın zor olmasından dolayı oynamayı bıraktım. Oyunu genel hatlarıyla sevdim, ama silineceğini bildiğim bir karakter için daha fazla vakit ayıramam ne yazık ki. Official açıldığında yavaş yavaş kasacağım.
bence 60 a kadar görevler solo yapılabilir zaten bazı görevleri yapıp southlarda kasabiliyorsun. eslant görevlerini solo yapamazsın kesme görevlerinde parti bulabilirsin ama genelde klanlar ve başta anlaşıp kurulan partiler ekstra adam almak istemezler partiye yaratıklar zor ölüyor ve toplaması uzun sürüyor toplama görevlerini kendilerinin görevi bitmeye yakınken ekstra bir kaç saat daha uğraşmak istemez insanlar doğal olarak

Decrt

Üye
Solo oynamak isteyenler warrior veya priest oynamasını tavsiye ederim. Ancak onlar bile belirli bir seviyeden sonra gruba girmek zorundalar. Official sürümde solo dungeon sistemleri olabilir dendi. Belki o zaman daha fazla solo oyuncular mutlu olur. Bana kalırsa herkes grup ile kasmak zorunda kalacak. Zaten canavarlar belli bir seviyeye gelene kadar çok güçlüler. Official sürümde oyun daha az tecrübe verecek bunu da göz önünde bulundurursak grup ile kasmak kaçınılmaz.

Felony

Üye
Merhaba,

Değerli materyal ve itemler dungeon yara eklenirse ve o dungeonlara sistemsel bir pt eşleşme olayı eklenirse o zaman solo oyuncular da zevk alır ekip sorunu yaşamaz ancak dediğim gibi pt yi sistem atayacak kimse pt sini kurup giremeyecek istediği kişi ile

arx590

Üye
özellikle tek başına oynamayı seven birisiyim ama cidden oyun solo oyuncuya hitap etmiyor solo oynayarak maks 50 lvl felan olabiliyorsunuz 3 haftadır canım çıktı 57 lvl olabildim ancak

AMAGRADOTH

Üye
Vallahi billahi çıldıracağım. Kardeşim tek başına exp mi kasılır ! Tecrübe puanı elbette ekip halinde kasılır. Bakın ekip derken, size clan kurun, teşkilat olun demiyoruz. 3-5-8 kişi bir araya gelip, yüksek seviyedeki mobları kesmek. Hepsi bu. Yani partiye adam alacaksın abi, nikahına almıyorsun. Kur partini kas levelini, istediğin levele geldikten sonra solo mu oynayacaksın, ne yapacaksan yap !

LocustAviru

Üye
biz burada gerçekleri söylüyoruz alfa2 diye böyle büyük bir sorunu görsünler diye solo oyuncuların %100 yaşadığı en büyük sorunu belirtmek istedim

proton

Üye
Kingdom online vardi zamaninda.yaklasik 4 5 tane zindan vardi.her zindana gunde 3 kere girilebiliyordu, solo veya takimla girebiliyordun.solo girersen yaratik hp si dusuyordu daha rahat kesiliyordu, toplu halde girince boslar bir hayli zordu. Ve bu zindanlar legendary esyalar veriyordu. Yani ilerde solo oyuncular icin birseyler yapilmak istenirse yapilabilir yeter ki istenilsin

Zogguko

Üye
ben de teknik sıkıntılardan oynanışı test edemeyince sinirlenip salmıştım, devam ederim belki diyordum. sonra bu solo oyuncuların çaresizliğini görünce sildim. solo olarak bir şeyler yapamıyorsam asla oynamam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt