Öneri Tek Char'a Bağlı Pet/Binek

xxxOLRICxxx

Üye
Özellikle Pet ve Binekle ilgili başta olmak üzere bir iki önerim/şikayetim var!!!

1. Premium hesapla gelen pet ve binek neden 7 günlük? Ya hiç olmasın ya da 30 günlük olsun. Bineği bilmem ama peti zaten neredeyse tüm oyuncular alacak. 7 günlük pet ve binek vermek anlamsız. Premium hesaptan çıkarıp yerine premium hesabı daha avantajlı hale getirmeden telafi sayılacak bir değişiklik düşünülmeli.

2. Pet ve bineği ilk açtığım charda kullandım. Diğer chara geçtiğimde pet ve binek yoktu. Belki bankaya atıp oradan kullanabilirim dedim ama pet ve bineği bankaya koymak da sanırım mümkün değil. Her char için ayrı pet ve binek mi alacağız anlamadım. Böyle bir durum varsa mantıksız. Pet ve binek hesaba bağlı olmalı ve hangi chara geçersek o char ile kullanabilmeliyiz. Belki bir bug vardır bilmiyorum ama farklı charlarda pet ve binek kullanılamıyor.

3. Mobların tasarımı benim gibi bazı oyuncular için çocukça gelebilir. Neredeyse tüm mobların elden geçmesi gerek. Ciddi ciddi tehlikeli bir yaratık kesiyorum hissi uyanmıyor. Tamam özellikle küçük yaştaki oyuncular için gerilim filmi havası yaratacak kadar da korkunç görünmesinler ama böyle de fazla basit gibi. Zamanla değişiklik yaparsınız umarım.

Son olarak Prieste koşma skilli verdiğiniz için çoooook teşekkürler :D Binek varken çok gerek olmayabiliyor PVE'de ama PVP'de gereksiz bir dezavantaja yol açıyordu. Rogue daha hızlı olabilir ama Priest'i yürümeye mahkum etmek nedir yahu!!!

MrYESiL

Üye
Premiumda varsa 30 günlük olmalı. Binek ve Pet fiyatı premium fiyatına geliyor. Orantısızlık var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt