Öneri Tek düzelik/Skil agaci/Yorumlarinizi esirgemeyin.

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Suandaki skill agacına baktıgımızda cok geride oldugunu göruyorum ve bir kaç önerim var buda oynanişi daha zevkli hale getirebilir.

Mage =

1- Master 7 olarak yeni yetenek getirilsin
Örnek olarak Büyücü Sınıfı bu yetenegini kullandıgında kendi novasinin alanı kadar bir daire içinde herhangi damage yemesin ve bu alana giren rakip düşmanlar resistanceleri %50 oranında düşerek zehirlensin.
2-70 level meteorunun yanına ekstra skil eklensin fakat bu skill direk acılmasın görev ile acılsın. Death valley kısmında her boss'tan 5 er tane kesilerek acılabilir.
Eklenen ekstra skil'in acıklamasi ise bu yetenek kullanıldıgında belirli saniye artik 3 sn 5 sn animasyon ile büyü yaparak kendini farklı bir alana ışınlayabilir.

oynamiş oldugum jopla alakalı paylaştim tabiki farklı yetenek düşünen arkadaşlar mesela warrıor icin alan stun yada farklı mekanık fikirleri olan oynadıgı jopla alakalı önerisini yorum olarak paylaşabilir.

tek düze halinde degil farklı mekanıklerle oynamak daha zevklı hale getirecektir. Örnek olarak warrıor'a baktıgımızda 70 skill blink başka herhangi mekanık yok bu sekilde farklı mekanıkler farklı oynaniş planlar getirecek daha zevklı hale dönüşecektir.

ref

Üye
Mage, mage ne magesi aga? Oyunda mage, asasdan başka iş yapan jop yok. Hala mage diyorsunuz.
Betadan çıkınca bu oyun böyle giderse patlar.

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Mage, mage ne magesi aga? Oyunda mage, asasdan başka iş yapan jop yok. Hala mage diyorsunuz.
Betadan çıkınca bu oyun böyle giderse patlar.
kardeşim anlamadın galiba bak ne yazıyor yukarda ben mage jopu oynuyorum farklı jop oynayanlar oynadıgı jop hakkında önerilerini yazabilir. Örnek verdigim gibi warrıor alan stun vb.
Bu arada her jop iş yapıyor biraz playerlıkta bitiyor.

wolfphenom

Üye
knight mekanigi ezbere tusa basmak ne playerligi :) spam spor :) lost ark oynadin mi skill agaci gor. oda old school. mobile oyun olan warspearin bile mekanigii kodan iyi ko cular lutfen sunu anlayin ne kadar adam kessende player degilsin. ilk mortal kombatin bile bi mekanigi var la

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
knight mekanigi ezbere tusa basmak ne playerligi :) spam spor :) lost ark oynadin mi skill agaci gor. oda old school. mobile oyun olan warspearin bile mekanigii kodan iyi ko cular lutfen sunu anlayin ne kadar adam kessende player degilsin. ilk mortal kombatin bile bi mekanigi var la
işte bende bundan şikayetciyim warrıor'a bakıyorsun tek skill vur devam mage bakıyorsun 60 70 devam rogue bakıyorsun belli skillerle gir cık priest belli , bende bunlar olacaksa olsun ama ekstra mekanık olsun buda farklı oynaniş farklı starejiler olusturacak buda farklılık olusturacak ama tabi ne kadar dikkat'e alınır bilinmez.

wolfphenom

Üye
bi lost ark griyorum skilin boyutunu mesafesini yada lifesteal olsun takima destegi olsun istedigin skili istdigin gibi oynanisina gore ozellestiriyorsun buna giriyorum 2r2r2r :) sakamisin abi

_Cerberus_

Üye
kardeşim anlamadın galiba bak ne yazıyor yukarda ben mage jopu oynuyorum farklı jop oynayanlar oynadıgı jop hakkında önerilerini yazabilir. Örnek verdigim gibi warrıor alan stun vb.
Bu arada her jop iş yapıyor biraz playerlıkta bitiyor.
ne kadar player olursan ol bir asas hiçbir şekilde bir warrioru kesemez bu oyun asas asas ile warrior warrior ile mage mage ile priest priest ile birlikte vs atması üzerine kurulmuştur. ondada skil vurmayı kaçıran kaybeder bu kadar basit :)

• Beğen
Tepkiler: ref

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
ne kadar player olursan ol bir asas hiçbir şekilde bir warrioru kesemez bu oyun asas asas ile warrior warrior ile mage mage ile priest priest ile birlikte vs atması üzerine kurulmuştur. ondada skil vurmayı kaçıran kaybeder bu kadar basit :)
neden bir jop baska jop'u kesemesın ki. Durum tamamen item durumu ve playerliga bakar. bizim konumuz burada o onla vs atması yada başka şey degil konu su Warrıorsun rr2 rr2 bu farklı mekanık yok magesın 60 70 baska mekanık yok bizde diyoruz ki mesela warrıor cekme yetenegi gibi farklılıklar olussun yada mage bir büyücü mekanık olarak bir alandan başka alana gidebilsin sen nereye girdin :D

wolfphenom

Üye
lost ark oyna bi oldschool 2d :) cok belli ediyorsunuz kodan baska mmo oynamadiginizi. bana ingilizce deme okadarlikda ingilizcen olsun

ref

Üye
Warrior üstünde ne kadar dagger anti def varsa fayda etmiyor. Ya dagger defanslar çalışmıyor yada 2 asas ile koca serveri delik deşikk edebilirsiniz.
Bas görünmezliği kes at. Asas ve magede bu kadar avantaj varken selam söyleyin 2008 deki malum oyuna..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt