Tek Göreviniz Adamların Konusunu Kapatmakmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onuronkol2

Üye
insanlara moderatörlük vermişler arkadaşların konularını kısa anlamsız cevaplar verip kapatıyor. Moderatörlük buysa veya böyle moderatörleri bilerek tutuyorsanız oyunun gelişmemesine şaşırmamalı şimdi bu konunun altınada saçma birşey yazıp ya konuyu kapatacak yada silecek. daha profesyone moderatörler bulmanızı rica ediyorum ki insanlar fikirlerini daha çok konuşup tartışabilsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

JohnPlane

Üye
insanlara moderatörlük vermişler arkadaşların konularını kısa anlamsız cevaplar verip kapatıyor. Moderatörlük buysa veya böyle moderatörleri bilerek tutuyorsanız oyunun gelişmemesine şaşırmamalı şimdi bu konunun altınada saçma birşey yazıp ya konuyu kapatacak yada silecek. daha profesyone moderatörler bulmanızı rica ediyorum ki insanlar fikirlerini daha çok konuşup tartışabilsin.
Sorununu uygun bir üslup ile anlatan kimsenin konusunun kapandığını daha görmedim benden eski üye bulmanda zor çok sert şeylerde söyledim zamanında ama sırf gelip trollük yapmak veya alakasız şeyler söyleyerek insanları yönlendirmeye çalışan çok fazla troll var.

Araxiel

Üye
Sorununu uygun bir üslup ile anlatan kimsenin konusunun kapandığını daha görmedim benden eski üye bulmanda zor çok sert şeylerde söyledim zamanında ama sırf gelip trollük yapmak veya alakasız şeyler söyleyerek insanları yönlendirmeye çalışan çok fazla troll var.
Mesela oyundaki bir probleme çözüm önerisi yazmak trollük müdür ? Adam çoklu hesapların oyunu kötü etkilediğini yazmış nedenleriyle birlikte. Moderatör konuyu kapatmış sadece destek biletinden öneri-şikayet alıyoruz diye.

Forum ne için var o zaman ?

JohnPlane

Üye
Mesela oyundaki bir probleme çözüm önerisi yazmak trollük müdür ? Adam çoklu hesapların oyunu kötü etkilediğini yazmış nedenleriyle birlikte. Moderatör konuyu kapatmış sadece destek biletinden öneri-şikayet alıyoruz diye.

Forum ne için var o zaman ?
Daha önce bununla ilgili çok fazla konu açıldı aynı mevzuyu durmadan farklı konu altında açınca kapatıyorlar belki onunla ilgilidir. Çoklu hesap ile slot kapatılmasına bende karşıyım haklısın bende tek karakterle oynuyorum ama Yönetim ekibi karşı çıkmıyor buna demekki böyle olmasını istiyorlar sizinde eleştirmek en doğal hakkınız birşey demiyorum bu konuda

Araxiel

Üye
Daha önce bununla ilgili çok fazla konu açıldı aynı mevzuyu durmadan farklı konu altında açınca kapatıyorlar belki onunla ilgilidir. Çoklu hesap ile slot kapatılmasına bende karşıyım haklısın bende tek karakterle oynuyorum ama Yönetim ekibi karşı çıkmıyor buna demekki böyle olmasını istiyorlar sizinde eleştirmek en doğal hakkınız birşey demiyorum bu konuda
Spam konu kötüdür, katılıyorum. Ama binlerce insan bir şeyden şikayetçi, haliyle herkes tek tek konu da kontrol etmiyordur. Bazen istemeden de olsa aynı konular açılıyor farkındayım.

Ama işte şu konu var oradan devam edin demek yerine, eleştiriyi susturunca, daha doğrusu sırf bize eleştirin, başka kimse görmesin denince bir bakıma ben de ona tepki gösteriyorum. Yoksa en kötü ihtimalle bizim kuralımız bu istemiyorsan oynama derlerse, istemiyorum oynamam der alır takkeyi giderim. Ama hem oyuncuları dinleyeceğiz, eleştirin, feedback verin deyip hem de konu kapanması biraz abes geliyor bana.

JohnPlane

Üye
Çok güzel açıklamışsın. Teşekkür ederim.
Durum böyle devam edince de büyük güncelleme diye getirdikleri 2 değişiklik.
1- 2 yeni server.
2- Premium fiyatları oluyor.

bu video sana gelsin o zaman :D

BEARFACT

Yönetici
Game Master

Forumdaki konuları genelde ben kapatıyorum veya siliyorum. Oyunla alakası olmayan sadece kötüleme için açılmış konular silinir.
Cevap verilen konular kilitlenir. Tartışma vs. kendi aranızda takıldığınız konular zaten bir şey yapılmadan size bırakılıyor.
@JohnPlane videoda küfür var ondan kaldırdım, lütfen..

Son düzenleme:

GorrTheGodButcher

Üye
yahu derdinizi düzgün bir üslupla anlaşılır bir şekilde dile getirmekten bihaber insanlarsınız, müdahale edilince de insanları suçluyorsunuz. Şu başlığın üslubu bile gösteriyor bunu.

JohnPlane

Üye
Forumdaki konuları genelde ben kapatıyorum veya siliyorum. Oyunla alakası olmayan sadece kötüleme için açılmış konular silinir.
Cevap verilen konular kilitlenir. Tartışma vs. kendi aranızda takıldığınız konular zaten bir şey yapılmadan size bırakılıyor.
komik diye atmıştım küfür amacı yoktu tmm :D

zr3

Üye
oyunun kötülenecek yanı varsa, kötülemek suç mu?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
oyunun kötülenecek yanı varsa, kötülemek suç mu?

Farklı forumlarda, farklı yerlerde istediğin gibi konuşabilirsin tabii ki insanların değerlendirmesini değiştiremeyiz.
Burada maalesef olmayan şeyleri var gibi gösteremezsiniz.

Sırf bu sebeple konuyu kilitliyorum, uzamaması için.
Benzeri konular sorgusuz silinecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt