YUZDEELLI
Üye

Değerli dostlar güzel bir oyun sergiledik inandık teşekkür etmek istiyorum sizlere.bazen her şeyin para hırs ve birbirine yanlış yapan insanlardan uzak durmak, toplumsal değerlerimize sahip çıkmak saygı sevgi barış huzur ortamı bizim için çok şey anlam ifade eder.Bazen hisslerimizi öfkeyle dile getirmek yerine doğru hedeflerimiz, dik duruşumuz ve mücadelemizle göstermek en doğru karardır.TÜRK İNSANI ZEKİDİR VE ÇALIŞKANDIR. ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK benim için düşüncelerim için her zaman değerlidir.halkını seven milletini seven her birey ülkemiz için çaba katan katkı oluşturan her bireye tek tek sahip çıkmak için çaba sarfetmiştir ve düşüncelerini bizlere sözleriyle sarf etmiştir.30 yaşımı geçtim belki hakkımda bir çok olumsuz düşüncelerle karşılaştım belki aşağılandım hiç bir zaman kimseden bir haram lokma hiç bir zaman gururumu babamın bana adımı ONUR koyması kadar anlamlı ve anlamını kaybetmesini istemediğim birisi oldum.oyuna değer veren oyunu geliştiren benim de bu oyuna katkılarımı gören herkes için teşekkür ediyorum.Buyurun çomak mı ne derseniz ne yapabiliyosanız yapın...Tek bir sevdamız var oda vatanımız gerisinin benim için hiç bir önemi yoktur. savaşmak sadece silahla olmaz akıl ve düşünceyle kazanılan zafer her zaman 1 adım öndedir savaşmak sizi bir adım geriye götüren tek adımdır çözümü yoktur ya da savaşmayı göze aldığınız anlar vardır bu savaştan kaçmamanız hiç bir zaman kendinizi budoğru savaştan koparmayın ne olursa olsun.GÜZEL ÜLKEMİN GÜZEL İNSANLARI.
Son düzenleme: