Tekil INT Priestler Hakkında

Sis

Üye
Öncelikle herkese merhabalar,

Tekil defansif Priest oyuncularının günlük görevlerinin ve PVP esnasında (eğer bulunacaksa) skor görevlerinin, karaktere uygun bir şekilde düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok uzun yıllardır defansif Priest oyuncusuyum ve genel MMORPG'lerde bu tarz destek karakterler; görev ve skor konularında oyunun dışında bırakılıyor. Konu ile alakalı sorularım şunlar :

• Defansif Priest karakterlerin "Farm" etkinliklerini destekleyecek ve güçlendirilecek bir yaptırım düşünüldü mü?
  • Defansif Priest karakterleri istediğimiz zaman Agresif Priest'e "bedelsiz" olarak dönüştürebilecek miyiz?

Şimdiden teşekkür ederim ve herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Tekitekurin

Üye
Yani def priestler genel olarak takım ile hareket etmek zorundadır ama 2 3 tane kendilerini ikame edecek skilleri olsa tabiki fena da olmaz. Ancak bir ap beklentisinede bence girmemek gerek.

anil

Üye
Priest karakteri bence de kendini ikame edebilmeli. Pvp'de bu nasıl olur bilmiyorum ama en azından Pve kısmında, görev yaparken vs. birilerine ihtiyaç duymamalı. Bu tüm karakterler için geçerli aslında, oyunun solo pve içeriğinin tamamını tek bir karakter kendi başına tamamlayabilmeli diye düşünüyorum.

LunasCar

Üye
Oyunda tüm karakterler zincirleme şeklinde birbirine ihtiyaç halinde ama söylediğiniz gibi defans bir priest kendi başına görevleri yaparken zorlanıyor.

Uçan Zürafa

Üye
Priest playeri değilim ama oynamaya çalıştığım zamanlar bu durumu çok yaşadım. Def priest tek başına pek bir şey yapamıyor PVE'de.

Sis

Üye
Yani def priestler genel olarak takım ile hareket etmek zorundadır ama 2 3 tane kendilerini ikame edecek skilleri olsa tabiki fena da olmaz. Ancak bir ap beklentisinede bence girmemek gerek.
DEF Priestten AP beklentisine girmek değil aslında kastettiğim. PVE için gerektiğinde defansif priestimizi kolayca hasar vurabilecek bir hale getirebilir miyiz diye sormak istemiştim. Malum oyundan örnek vermek gerekirse; 10m kasmak için INT priesti BP'ye çevirirken NPC'ye 70m para bırakmamalıyız diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt