telafi ödülleri hakkında

Knight

Üye
sclere karşılık kopmalara karsılık guzel guzel hedıyeler acıklandı eyvallah ama herkesin levelle işi bitince mi gelecek bu ödüller ozaman ne anlamı kalcak?

Hazerfen

Üye
plansız hareket edince böyle oluyor,
ne versek acaba diye düşünüyorlardır şimdi,
hepsini geçtim;
Türkiyenin en nüyük mmorpg oyunu bla bla falan, yav bugün 23 Nisan,
Niye herhangi bir etkinlik yok?

Knight

Üye
plansız hareket edince böyle oluyor,
ne versek acaba diye düşünüyorlardır şimdi,
hepsini geçtim;
Türkiyenin en nüyük mmorpg oyunu bla bla falan, yav bugün 23 Nisan,
Niye herhangi bir etkinlik yok?
kanka verilecek esyalar 4 5 gündür belli zaten ama hala bi adım yok ben 60 65 olduktan sonra o exp sc bana gelse ne olur ne yapcam yani anlamı yok icimiz dısımız exp oldu biraz degisik eventler olsa baska şeylerde görsek keşke günlerdir exp slotlarındayız biraz kafa dagıtmak icin bi adım yapılmalıydı bi harekete gecilmeliydi 8.günü oyunun en azından %10 exp event yap event oldu derdik :D

Kenshin

Üye
Merhaba,

Farklı bir konuda bu linkte açıklama yapmıştım.

Arkadaşlar,

Öncelikle sunucu sorunlarını çözmemiz gerek ve bu doğrultuda büyük ilerleme katedildi. En kısa zamanda belirtilen telafi ödüllerinden ayrı ek hediyelerin de olacağını umuyorum. Fakat bunları sık sık yaşanan sunucu sorunları varken yapmak çok yanlış olur. Çünkü telafi verilen ödül yine aynı hatalarla silinmiş olacaktır. Bu konuda biraz daha sabretmeniz gerekmektedir.

Nachden

Üye
Merhaba,

Farklı bir konuda bu linkte açıklama yapmıştım.
Ben bu durumdan çok sıkıldım. Yaşadığımız her soruna verilen tek cevap var aşağıda görünen kopyala yapıştır metni...
Ben telafi ödülü falan beklemiyorum havaya giden RC'mi istiyorum, verilen cevaba bakın Allah aşkına.

Adsız.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt