Teleport problemi hakkında

Myra

Üye
2 gündür haritalar arası teleport yapamıyorum. Dv geçicem bir party adam bekliyor ama geçemiyorum. Ya 4-7 dk bekle der beklersin yine geçemezsin. Tam olur geçerken bu sefer oyun donar crash yersin. Dün akşam hagard geçmek için 15 dk uğraştım ama geçemedim. Oyun hangi haritada bırakıyorsa beni o haritadan çıkmadan vakit geçirmemi istiyor galiba. Akşam çıktım oyundan sizin olsun tüm güzellikler dedim. İnş böyle devam etmez çünkü benim devam edecek gücüm azaldı.

mehmetcvgn

Üye
Bende de crash sorunu var harita geçişlerinde takılmalar kasmalar ve hatta oyundan atma durumları vs var ama anlattığın düzeyde bi sorun yaşamıyorum acaba donanımsal olabilir mi diye merak ettm

Myra

Üye
Bende de crash sorunu var harita geçişlerinde takılmalar kasmalar ve hatta oyundan atma durumları vs var ama anlattığın düzeyde bi sorun yaşamıyorum acaba donanımsal olabilir mi diye merak ettm
Donanımsal sorun olacağını sanmıyorum. Pc yi sırf bu oyun için topladım. Tabiri caizse iyi de para verdim.

RickSancheZz

Üye
Sanırım anlattığın aynı sorunu laptopumda yaşıyorum dün dcden yazdımda bi cevap gelmedi

Masaüstünde öyle bir sorun yokken laptopta yaşıyorum

Lunaskar kingdomdayım dv ye geçeceğim, koşan adam hiç durmuyor, doriona geçicem durmuyor, sadece haddar ve lunaskar arasında gezebiliyorum, haddara geçip geliyorum tekrar dv yada doriona tıklıyorum yine geçmiyor,

masaüstünde karakteri doriona götürüp, ondan sonra laptopta giriş yapıyorum, çok ilginç bir hata, son mini güncellemeden sonra oldu bende.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Haritalar arası geçişlerde anlık sunucu sorunları oluşabiliyor. Ekibimiz konu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. İyileştirmeler bittiğinde sorun kalmayacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt