teşekkürler rise online

hele_hele

Üye
hep söyleniyoruz kızıyoruz. güzel olan şeyleride söylemek lazım. 1 1bucuk haftadır droplar olağan daha stabil duruyor. lvl yada farm pt kurdugumuzda 2 3 kişi muhakkak drop alıyor. dungeonda droplarında düzelmeler var her girdiğimde ben olmasam da birileri item alıyor. solo dungeonda epic sc falan aldım komık gelebilir ama hiç bir şey atmıyordu şu an dungeonları yapasım geliyor saati bekliyorum. bu ufak resetlerle bir düzenleme mi yapıldı bilmiyorum ama elinize sağlık.

Crafter DendroctonuS

Üye
10. aya girdik grup dungeon tık yok :D soloları bıraktım. girdiğim gruplarda da en yüksek warrior göğüslük elite gördüm o kadar :D

hele_hele

Üye
10. aya girdik grup dungeon tık yok :D soloları bıraktım. girdiğim gruplarda da en yüksek warrior göğüslük elite gördüm o kadar :D
2 hafta once senın durumundaydım bende. grup dungeondan sureklı ıtem almıyorum bende ama partimdekı adamlar alıyor en azından 8 kişiden birinin yuzu gülüyor yani :D. elbet sanada gelir yani solo en zor modu yapmanı tavsıye ederim bu arada bir dene derim.

N3v3N

Üye
Rogue elite chest + skill book aldım. Gözlerim yaşardı :D

Skill booka bile razıyım :D

Ayrıca yönetime bir öneri olarak; bosun 1 adet pot yerine 10-50-100 ve belki 1000 adet pot atsa daha iyi olmaz mıydi?

hele_hele

Üye
hep söyleniyoruz kızıyoruz. güzel olan şeyleride söylemek lazım. 1 1bucuk haftadır droplar olağan daha stabil duruyor. lvl yada farm pt kurdugumuzda 2 3 kişi muhakkak drop alıyor. dungeonda droplarında düzelmeler var her girdiğimde ben olmasam da birileri item alıyor. solo dungeonda epic sc falan aldım komık gelebilir ama hiç bir şey atmıyordu şu an dungeonları yapasım geliyor saati bekliyorum. bu ufak resetlerle bir düzenleme mi yapıldı bilmiyorum ama elinize sağlık.
güncelleme : gün geçmiyor ki herşey yolunda gitsin :D son 3 4 gundur girdiğim partilerde konustugum insanlarda aynı şeyi diyor kapattılar yada kıstılar sanırım dropları :D kendi deneyimim ise evet örneğin gunde 1 tane gs 2 up sc alıyorken su an 2 3 gunde 1 gs 1 tane up sc alıyorum. tekrar teşekkürler rise online asdasdadas D:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt