Öneri Tezgah Tasarım Önerisi !

Th3Warlock

Üye
Merhaba Forum,

Oyunda ilk önce dikkatimi çeken ve beğenmediğim olay bu 2021 MMORPG'sindeki çirkin tezgahlar.

Tamam oyunu 2000lerde çıkmış fazlasıyla çirkin görseller barındıran bir oyundan örnek alınarak tasarlanmış ama iyi yanlarını alıp kötü yanlarını değiştirmek gerekir, keza bu tezgahlarda onlara bir örnek.

Şu tezgahlar o kadar çirkin ki o kadar çirkin ki kim neden bu tezgahları tasarlayıp koymuş sormak istiyorum,yıl 2021 binlerce onbinlerce MMORPG var piyasada ve bazı oyunların tezgahları gerçekten aşırı güzeller , aşağıya sadece örnek olsun diye 2 görsel koydum birisi Rise Online'ın çirkin tezgahları diğeride X bir oyundan , tamam aynısını yada diğer MMORPG oyunlardaki GÜZEL tezgahların aynısını tasarlayın demiyorum, alternatif daha özgün birşeylerde olabilir ama şu kötü tasarım tezgahlardan kurtulalım lütfen gerçekten göz yoruyor ve aşırı kötüler..

İyi forumlar dilerim.

Ekli dosyalar

• Çirkin Tezgah.jpg
    Çirkin Tezgah.jpg
    168.4 KB · Görüntüleme: 73
  • Tezgah Örnekleri.jpg
    Tezgah Örnekleri.jpg
    197.1 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:

Jackass

Üye
He ya sorma tezgahlar renkleri berbat. Galatasaray ve Beşiktaşlısını da yapsınlar kurarken seçelim

gentleman

Üye
Evet tezgahlar oyunun bir parçası değillermiş gibi sırıtıyor rengi

Freeware

Üye
Daha az poligon kullanılıp daha fazla fps kazanılabilir. Bu kadar ayrıntılı olmasa da olurmuş.:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt