Oyuncu Arıyorum The Others Klanı Alım İlanı [GÜNCEL]

Luckillu

Üye
Merhabalar ;

The Others klanı olarak;

Klanımız, yaş ortalaması biraz yüksek olduğundan genelde akşam online olmakta gündüz ise mesleklerle uğraşmaktadır.
( AFK fishing yada online olan diğer meslekler )

• Oyun oynadığının farkında olan,
  • Çoğumuz evli olduğu için ev ortamında gelebilecek seslerden rahatsız olmayacak / etmeyecek,
  • Gerektiği yerde muhalefet olup bize fikrini ve düşüncesini doğrudan aktarabilecek,
  • Droplarda yamyamlık yapmayacak ( item yada para lazımsa bu klanımızın sorunudur tek çözdürmeyiz cebimiz ortaktır. )
  • Gerektiğinde az ile yetinebilecek,
  • Mümkünse +30 yada biraz olgun düşünebilen
  • Lunaskarda oynayan
Ek Madde :
komutçu db pri en büyük eksiğimiz bir adet war commander a acil ihtiyacımız var
ayrıca oyuna warrior başlamak isteyip başlayamayan ama içinde warrior kasmak isteği geçmemiş oyuncular için de ayrıca bir destek partimiz olacaktır. ( Warrior eksiğimiz çok )

ve hala

Sınıf fark etmeksizin aramıza yeni DOST'lar arıyoruz.

İletişim için ;
https://discord.gg/NywBnvYRqB
Oyun içi - Diazem , Maotun , Arkansiss , OrionDrow , Apaixonantes
Dm den de ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler - İyi eğlenceler

Son düzenleme:

niyesuH

Üye
ırk nedir hocam bende 33 yaşındayım tam böle klan arıyorum

Luckillu

Üye
4 arkadaşımız aramıza katılmıştır. Alımlarımıza hala devam etmekteyiz. Bekleriz....

Luckillu

Üye
20 kişiye ulaştık . Alımlarımız hala devam etmektedir. ilgilenen arkadaşları discord sunucumuzda ağırlamaktan memnuniyet duyarız

DaftPunk

Üye
Keşke Protean olsaydınız, tam aradığım ekip . İlerleyen vakitlerde belki katılabilirim . Başarılar dilerim iyi eğlenceler.

Luckillu

Üye
Keşke Protean olsaydınız, tam aradığım ekip . İlerleyen vakitlerde belki katılabilirim . Başarılar dilerim iyi eğlenceler.
eğer ırk değiştimi yapmak yada lunaskar 0 dan başlamak istersen her zaman aramızda görmek isteriz. hatta 0 dan başlayan bize sc gibi gelir mükemmel olur :)

niyesuH

Üye
eğer ırk değiştimi yapmak yada lunaskar 0 dan başlamak istersen her zaman aramızda görmek isteriz. hatta 0 dan başlayan bize sc gibi gelir mükemmel olur :)
lunaskarda 53 lwl magem vardı ekıp bulamadım pratean geçtim ordada 55 mage yaptım gene ekip bulamadık :((

karanlik07

Üye
Hocam bende katılmak istiyorum uygun görürseniz 31 yaş Muğla evli olduğumuz için hanımla çocukla ilgilenme falan derken anca akşamları 1 kaç saat online olabiliyorum. Akşam dc ye gelirim lunaskar pri oynuyorum Flex nick

caglayankursad

Üye
Merhaba, 28 yaşındayım evliyim akşamları 2-3 saat kadar aktifim eğer uygunsa sizin için de bu akşam discorda gelip görüşmek isterim.

Luckillu

Üye
arkadaşlar çok fazla bakamadım son bir kaç gündür foruma özürlerimi ileterek sizleri discord sunucumuza beklerim. anlaşamasak bile tanışmış olur 2 muhabbet ederiz

karanlik07

Üye
Merhabalar ;

The Others klanı olarak;

Klanımız, yaş ortalaması biraz yüksek olduğundan genelde akşam online olmakta gündüz ise mesleklerle uğraşmaktadır.
( AFK fishing yada online olan diğer meslekler )

• Oyun oynadığının farkında olan,
  • Bekarımız olmadığı için ev ortamında gelebilecek seslerden rahatsız olmayacak / etmeyecek,
  • Gerektiği yerde muhalefet olup bize fikrini ve düşüncesini doğrudan aktarabilecek,
  • Droplarda yamyamlık yapmayacak ( item yada para lazımsa bu klanımızın sorunudur tek çözdürmeyiz cebimiz ortaktır. )
  • Gerektiğinde az ile yetinebilecek,
  • Mümkünse +30 yada biraz olgun düşünebilen
  • Lunaskarda oynayan

Sınıf fark etmeksizin aramıza yeni DOST'lar arıyoruz.

İletişim için ;
https://discord.gg/NywBnvYRqB
Oyun içi - Diazem , Maotun , Arkansiss , OrionDrow , Apaixonantes
Dm den de ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler - İyi eğlenceler
Ben sunucuya girdim ama kayıt olmam gerekiyor galiba kimse yok ?

Disguisedx01

Üye
Merhabalar yarın akşam oyuna başlamak istiyorum, başlamadan önce bir ekip, bir klan, bir arkadaş grubu bulmak istedim, dc sunucunuzada girdim hoşgeldiniz kısmına yazamadığım için buraya yazıyorum, yeni başlayacak bie oyuncuya yeriniz var mı, sizden yardım alıp zamanı gelince ben de sizlere yardım edebilir miyim, yoksa sırtta bir kambur mu olur yeni oyuncu :D job seçimimde de sizlere danışıp öyle başlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler cevabınız için

Luckillu

Üye
Merhabalar yarın akşam oyuna başlamak istiyorum, başlamadan önce bir ekip, bir klan, bir arkadaş grubu bulmak istedim, dc sunucunuzada girdim hoşgeldiniz kısmına yazamadığım için buraya yazıyorum, yeni başlayacak bie oyuncuya yeriniz var mı, sizden yardım alıp zamanı gelince ben de sizlere yardım edebilir miyim, yoksa sırtta bir kambur mu olur yeni oyuncu :D job seçimimde de sizlere danışıp öyle başlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler cevabınız için
merhaba ;

hoşgeldin diyorum öncelikle şimdiden aramıza
bizim için yeni başlamış olman çok önemli değil buyur bir çay alıp sohbetimize katıl beğenirsen job seçimi tamamen sana kalmış biz her türlü elimizden geldiğince yardımcı oluruz. mesajını geç gördüğüm için de zürlerimi ileterek akşama discord sunucumuza bekliyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt