Öncelikle bu harika video için kardeşim
@bitter sana çok çok teşekkür ederim . Benim için çok güzel bir anı olarak kalacak . Başından sonuna kadar hayalimdeki gibi bir video oldu
Turnuva sürecinde idman yaptığım , sağ tık yapmaktan mouse bozduran ve beni masrafa sokan dostlarımın ayrıca ellerine sağlık .. Güzel zamanlar geçirdik birlikte , hem stresli hem çok keyifliydi ( +1500 Ws ) ..
Ve son olarak izleyen ve güzel yorumlarda bulunan herkese çok teşekkür ederim .. Beni çok mutlu ettiniz ..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Turnuva süreci ile alakalı bilgisi olmayan veya aklında sorular olan arkadaşlarım için ;
Rise Online'ın ilk online asas eşit item turnuvası yapıldı ve 40 kişilik rekor bir katılım ile 2 aylık bir turnuva süreci oldu .
Turnuva sunucusunda Skill W + R combosunda el kesilme problemi olduğu için Skill + W + 4xR combosu kullandım . Buradan heyecanlı arkadaşlarımıza da bilgi geçmek isterim.Yapılan turnuvada twich üzerinden klavye mouse gözükecek şekilde kamera açık yayına verildi ve Moss adlı program ile her tuşa kaç milisaniye boşlukla bastığımız her ws sonu yönetime incelenmesi için raporlandı . Bu sayede turnuva sürecinde macro açılması İMKANSIZ hale getirildi .
Sevgiler ..
Respect Fuyii ..@fuataslan