Hasanalp, kim bu yanlış kesim? Korktuğun şeyi görüyor ve anlıyorum fakat, herkesin adi olduğu çabayla bir yere gelinmesini istenen bir ortam diliyoruz, bunun neresi hata olabilir?
Ben istiyorum ki, goldum bittiğinde gidip birinden parayı basıp alamayayım elbette bu başkasının da bunu yapamayacağı anlamına gelsin, upgrade yapacaksam öncesinde saatlerce hazırlık yapayım, pk ya çıkacaksam öncesinde saatlerce hazırlık yapayım, herşeyin kıymeti olsun istiyorum, bir tür Private Server havası olsun istemiyorum.
Şimdi anladığım kadarıyla sen bunun tersi birşey istiyorsun değil mi? veya çok daha esnek bir versiyonunu, çalışmayı bahane ederek bazı şeylere rahatça ulaşmayı arzuluyorsun. Çalışan kişiler, çalışmayan kişilerle bir olmamalı hasanalp..., bunla beraber kişi çalıştığı için ve yarı yarıya online süresine sahip diye dışlanıyor da değil. Daha önce de söylemiştim, oyun zekası diye bir şey var, daha az vakit kullanarak benzer noktalara gelmem mümkün, hatta üstün gelmek bile söz konusu nadiren görülmüş olsa da, ama elbette bu eşit şartlar için söylediğim durumlar.
Senin istediğin kurguda, online süren düşük olsa bile, parayla bu açığı kapayabilmen söz konusu, şöyle bi durup baktığımızda bunun neresi adil? Veya diyelim ki senin kadar çok oyuna para verebilecek birisi var hatta senden daha fazlasını verebilecek ve bununla beraber online süreside senden çok daha fazla, o zaman online sürelerine mi saldıracaksın? Genie benzeri birşey talep edebilirsin belki de?
Hayır sevgili hasanalp. Günümüz malum oyunu gibi olmayacak, malum oyunun ilk günleri gibi olacak, her yerin emek koktuğu keşfetme koktuğu günler.