Ticket sistemi / Mute Cezası

saintx

Üye
Herkese selamlar ,
04.05.2021 Tarihinde oyundan ismi lazım değil bi arkadaş bana küfür ettiği için bende küfürle karşılık verdim. Mute yedim sebibi öğrendikten sonrada kimseye açın demedim cezamın bitmesini beklerken muteli karakterimle yediğim küfürleri derledim ve yönetim ekibine aşağıdaki ticketi gönderdim.
zzz3.png

Aldığım yanıt.
yanıt1.png

Sonrasında artniyetli düşünmeden bekleyip yan charımda küfür eden birini kontrol ettiğimde mutelenmediğini gördüm ve başka bir userin mutelediğini öğrendiğimde tekrardan ticket attım
;
Screenshot_1.png

Soruma gelecek olursak ,
A ) Her yerde torpil dönen torpil işleri bu oyunda şimdiden yayıldı mı ? Discorddan kanka moderatoru / Dev 'i olan birini muteletebilirken biz marabalar ceza işleminde bulanamıyor muyuz?
B) Benim olayımda karşılıklı küfürleşme konusunda bende ssleri ilettiğim takdirde karşı taraf neden mutelenmedi?
C)Tickete cevap veren kişi mute sisteminin calısıp calısmadığını bilmiyor mu ? Yahut user sayısı azaldı kalanda zaten pazarda itemleri silindi diye gitti aman kimseye dokunmayalım küfür şimdilik serbest olsun anlayışına mı geçildi ?

ozy395

Üye
Bende Sagda solda bug'lu yerde kasan kisileri . Kastırmayıp gördükçe öldürttügüm icin BAN yedim. Demek ki herkes dogru biz yanlışız :D

Yolcu

Üye
Bende Sagda solda bug'lu yerde kasan kisileri . Kastırmayıp gördükçe öldürttügüm icin BAN yedim. Demek ki herkes dogru biz yanlışız :D

Kanı kanla yıkamaya kalkmışınız arkadaşlar .
Ama iki tarafı da aynı anda mutemeliydiler. burada yanlış yapmışlar. Demek ki muteleme elle yapılıyor senin mesajınıda sallamışlar.
Moderatör arkadaşların herkese açık yerde yazdıklarına bakmayın diğer yerlerde umursamıyorlar. Burada oyun yapım aşamasında 3-0 yenik başlıyorlar.
O milletin malum oyun dedikleri oyunda olanalr buralarda da olmaya başladı demek ki. Mod arkadaşın sana daha net olayı kabullendirici bir yazı bile yazması daha güzel olurdu. Gerçekler her zaman acıdır. Yapımcılar bu konularda çok daha hassas olmalı. Bazen bir çürük elma tüm kasayı berbat eder.
Seni muteleyen arkadaş diğerinide mutelemeden sistem arızalanmış demek ki :)
İyi oyunlar rise başarılar dilerim.

ozy395

Üye
Kanı kanla yıkamaya kalkmışınız arkadaşlar .
Ama iki tarafı da aynı anda mutemeliydiler. burada yanlış yapmışlar. Demek ki muteleme elle yapılıyor senin mesajınıda sallamışlar.
Moderatör arkadaşların herkese açık yerde yazdıklarına bakmayın diğer yerlerde umursamıyorlar. Burada oyun yapım aşamasında 3-0 yenik başlıyorlar.
O milletin malum oyun dedikleri oyunda olanalr buralarda da olmaya başladı demek ki. Mod arkadaşın sana daha net olayı kabullendirici bir yazı bile yazması daha güzel olurdu. Gerçekler her zaman acıdır. Yapımcılar bu konularda çok daha hassas olmalı. Bazen bir çürük elma tüm kasayı berbat eder.
Seni muteleyen arkadaş diğerinide mutelemeden sistem arızalanmış demek ki :)
İyi oyunlar rise başarılar dilerim.
Mute degil kanka direk HESAP BAN yedim o kısmını bi düzeltelm :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt