titanium plate üretimi hk.

RickSancheZz

Üye
Bugün blacksmitting seviyemi 20 ye getirdim, mining seviyem ise 23.

20 lvl kazma ile toplayabildiğim ve 20 lvl blacksmitngde üretimi açılan titanyum plate üretirken mining 24 olması gerektiği hatasını alıyorum, bu normal mi ya bana çok saçma geldi, kendim toplayabildiğim ve işleme seviyesine geldiğim madeni neden işleyemiyorum :D. belki sorun bendedir diye relog attım kanal değiştirdim ama aynı. Çok önemli bir şey değil 2-3 güne mining 24 olurum ama çok saçma geldi, yeni başlayacak arkadaşlar bu seviyelere gelmeden düzeltilmesine vesile oluruz belki.

@Justice

MaRaKeSH

Üye
Kardeşim bende bir gazla 3-4 gb harcayıp blacksmiti kasayım dedim lanet olsun deyip saldım helal olsun iyi seviyeye getirmişsin. Maalesef saçma bir şekilde toplayıcılıkla meslekleri birbirlerine kördüğüm yapmışlar. Başladığı günden beri yazıyorum ama pek birşey değişmedi inşallah sen bir ilki başarırsın.

RickSancheZz

Üye
Kardeşim bende bir gazla 3-4 gb harcayıp blacksmiti kasayım dedim lanet olsun deyip saldım helal olsun iyi seviyeye getirmişsin. Maalesef saçma bir şekilde toplayıcılıkla meslekleri birbirlerine kördüğüm yapmışlar. Başladığı günden beri yazıyorum ama pek birşey değişmedi inşallah sen bir ilki başarırsın.

4 gb ile kurtardıysan yine iyi yerden dönmüşsün :D

toplayıcılık ve mesleğin kördüğüm olması sorun değilde, benim yazdığım konu biraz garip, yine beni etkilemiyor ama çok saçma geldiği için konu açmak istedim.

20 level mininde toplanabilen ve 20 level blacksmittingde işlemesi açılan bir materyali, ben 2 şartıda karşılayıp işleyememem mantığıma sığmıyor :D

Witch_King

Üye
Craftın altından kalkamadılar. Ve kalkamayacaklar gibi duruyor. Ne tarafı çeksen öbür taraf kısa kalacak. Kör düğüm gibi olmuş. Bana kalırsa tamamen oturtmadan açmamaları gerekir. Acayip dengesizlikler ve saçmalıklar var.

RickSancheZz

Üye
Craftın altından kalkamadılar. Ve kalkamayacaklar gibi duruyor. Ne tarafı çeksen öbür taraf kısa kalacak. Kör düğüm gibi olmuş. Bana kalırsa tamamen oturtmadan açmamaları gerekir. Acayip dengesizlikler ve saçmalıklar var.

sorunlar çözülür istek olsun yeter :)

poxime

Üye
4 gb ile kurtardıysan yine iyi yerden dönmüşsün :D

toplayıcılık ve mesleğin kördüğüm olması sorun değilde, benim yazdığım konu biraz garip, yine beni etkilemiyor ama çok saçma geldiği için konu açmak istedim.

20 level mininde toplanabilen ve 20 level blacksmittingde işlemesi açılan bir materyali, ben 2 şartıda karşılayıp işleyememem mantığıma sığmıyor :D
bu sorun genel dostum bi çok craftta oluyor. Netin yavaşsa yada serverda yoğunluk olduğu zaman daha çok oluyor. Benim başıma gelenler gün içinde kndi kendine yada relogtan sonra düzeldi hep. Darısı başına :)

Jacques

Üye
Craft bu kadar zor olmamalıydı craft itemler satılamamalıydı adamlar 80 100k harcayıp tüccarlık peşine düştü war scyt denen itemin craft halini yok etti yönetim. Bi crafter tüm piyasayı alt üst edebildi muhteşem. Neden new worldde ki gibi kolayca craft yapıp kendi itemimi yapamıyorum illa binlerce tl harcamam gerekiyor sebebi bariz craft itemler satıldığı için göz diken simsarlar.

RickSancheZz

Üye
bu sorun genel dostum bi çok craftta oluyor. Netin yavaşsa yada serverda yoğunluk olduğu zaman daha çok oluyor. Benim başıma gelenler gün içinde kndi kendine yada relogtan sonra düzeldi hep. Darısı başına :)

yok dostum o craft hatasını bende alıyorum relogla falan düzeliyor yada kanal değişince düzeliyor, benim bahsettiğim o değil, kamp değişim ve relog denedim yine üretemiyorum, 20 lvl titanyumu işlemek için 24 lvl mining istiyor

RickSancheZz

Üye
Craft bu kadar zor olmamalıydı craft itemler satılamamalıydı adamlar 80 100k harcayıp tüccarlık peşine düştü war scyt denen itemin craft halini yok etti yönetim. Bi crafter tüm piyasayı alt üst edebildi muhteşem. Neden new worldde ki gibi kolayca craft yapıp kendi itemimi yapamıyorum illa binlerce tl harcamam gerekiyor sebebi bariz craft itemler satıldığı için göz diken simsarlar.

craft itemlerde pek satılacak item yokki takılar hariç, war sycy bile çok satılmıyor ki +1 olarak geliyor hiç gitmiyor sanırım
biri +6 ya basmış pazarda 10-15 tane +6 satıyordu
yinede dediğiniz gibi basit olsaydı herkes kendi itemini üretebilseydi bende mutlu olurdum.

MaRaKeSH

Üye
serverda silahın satılamasının ana nedeni ruh bağı adam elindekini çıkaramıyor. tam 1 aydır axe of destruction gibi bir silahı satamadım komedi neden sorusuna hepimizin bir cevabı var ama yönetimin bi fikri yok. gerçi çokda önemli değil artık kayıpları kazançlarının önüne çoktan geçti. tekrar artıya nasıl dönecekler çok merak ediyorum. Craft sistemini kurmuşsun ama insanlar kullanmasın diye uğraşıyosun yönetim istiyorki insanlar savaşta kalsın mağazadan ürün çeksin koy krafta bir mağaza ürünü herkesin yapabileceği şekle getir düşük bütçeyle bir kağıt gibi birşey olsun mağazada çekelim basalım çokmu zor bu yani

Unbeatable

Üye
Çok garip öyle bir hata almaman gerekiyor bir crafter olarak bende şaşırdım

RickSancheZz

Üye
Çok garip öyle bir hata almaman gerekiyor bir crafter olarak bende şaşırdım

herkes önce toplayıcılıkları fullediğinden kimse farketmemiş olabilir :D

telefondan girip ss aldım durum bu
0c88fe02-2efb-4581-bfeb-347be2b8ae50.jpg

RickSancheZz

Üye
İlgilenen varsa son durum : mining 24 oldum hala üretemediğimden ticket attım 24 level ve expide 177000 e getirmem gerektiğini belirttiler, zaten getireceğim çok sorun değil ancak hala mantıklı gelmiyor

20 level miningde toplanabilen ve 20 level blacksmitingde üretimi açılan materyale bu şart neden gelmiş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt