Toplama metaryali sorunu.

Ogi

Üye
-Hagard Bölgesinde bulunan toplama metaryalleri genellikle resten sonra düzeliyor fakat belirli bir saatten sonra yine görselde gözüktüğü gibi bu hali alıyor.

resim_2022-06-09_005956793.png
1.png

Not : Ekstra olarak Assasian ve Priest jobları mobların içerisinde bulunan metaryalleri rahatlıkla toplayabiliyor. ( Görünmezlik ve Uyutma ) diğer joblar zorlanıyor.

Güncellemeyle fixlenebilirse daha iyi olur. İyi forumlar.

Elinaro

Üye
Evet katılıyorum bu sorun oyun başından beri var . Her hataya aniden müdahele edilirken neden böyle apaçık bir hataya müdahele edilmiyor merak ediyorum elinize sağlık iyi çalışmalar

ayra191

Üye
mage olarak günde 5 kere bayılıyorum yakında hagarddan çıkamicam taş toplicam diye

Paris

Üye
Merhaba,

Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz, yaşanan bu problem hakkında yetkili ekibin haberi var ve çalışmaları devam ediyor. Meslek sistemi yeni ve geliştiriliyor, bu tarz ufak hatalar mümkün olan en kısa sürede düzeltilecektir.

• Beğen
Tepkiler: Ogi

Ogi

Üye
Merhaba,

Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz, yaşanan bu problem hakkında yetkili ekibin haberi var ve çalışmaları devam ediyor. Meslek sistemi yeni ve geliştiriliyor, bu tarz ufak hatalar mümkün olan en kısa sürede düzeltilecektir.
Teşekkürler iyi çalışmalar.

thedarga

Üye
o da bişeymi ben taş toplıcam diye 3-5 ok yapmayı unuttum. hangisi 3 ok hangisi 5 ok hatırlamıyorum bile artık :D
ayrıca tek sorun görsel olanda değil bazı taş-agaçlar görünürde olmasına rağmen yanına gidince hata veriyor toplanmıyor

ReginaMeis

Üye
Kardeş materyal toplayıp ne yapacaksın. Mağazaya dans figürleri eklendi. Alıyorsun 2-3 tane. Yardırıyorsun ortalıkta saçma sapan. Sorunları çözmeye ne gerek var para kazanmak varken :)

thedarga

Üye
toplamıyorum ki zaten bende :D yarım saat bakıyorum düzelen bişeyler varmı craft gelmiş mi diye sonra balığa sallıyorum. yatarken açıkta bırakmıyorum zira PC elimde kalıcak bırakırsam. kimse bana overclock vs zırvalamasın. diablo 3 oynarken 2 tane küçük oyun açıyordum üstüne ben ekran kartının bu kadar ısındığını görmedim hiç.. deneyin 2 saat oyunda kalın ateş gibi. oyunu kapat dizi izle 1 tane buz gibi oluyor yarım saatte..

ReginaMeis

Üye
toplamıyorum ki zaten bende :D yarım saat bakıyorum düzelen bişeyler varmı craft gelmiş mi diye sonra balığa sallıyorum. yatarken açıkta bırakmıyorum zira PC elimde kalıcak bırakırsam. kimse bana overclock vs zırvalamasın. diablo 3 oynarken 2 tane küçük oyun açıyordum üstüne ben ekran kartının bu kadar ısındığını görmedim hiç.. deneyin 2 saat oyunda kalın ateş gibi. oyunu kapat dizi izle 1 tane buz gibi oluyor yarım saatte..
Kesinlikle haklısın. Çıktığından beri Diablo 3 oynayan birisiyim. Oyunu genelde kapatmazdım bile. Arkada birsürü program açık olurdu. Bir şeyler yanlış optimizasyonla alakalı. Umarım çözülebilecek altyapıda geliştirilmiştir oyun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt