Toplama peti yan karaktere nasıl aktarılır?

Querrero

Üye
Priest oynuyorum. Mage deneme amaçlı açtım kutu toplamayla uğraşmamak için de pet çektim 30günlük. Şimdi prieste geçtim fakat o peti göremiyorum? O pet orda kalmadı değil mi ?

Paris

Üye
Bineğiniz ve Petiniz şu an için karakterinize bağlıdır. Yan karakterlerinizde kullanamazsınız.

Querrero

Üye
Böyle bir çalışma şu an için yok. Değişirse güncelleme notlarını takip ederek öğrenebilirsiniz.
Şuan o petin iptal edilip rise cashin geri yüklenmesi söz konusu olabilir mi ? Veya petin Priest karaktere aktarılması? Söylediğim gibi ana karakterim Priest. Sadece deneme amaçlı mage açıp kasmak istedim kutularıda elimle açmaya üşendiğim için pet alıp aktifleştirdim. Çöp olacak pet.

Paris

Üye
Şuan o petin iptal edilip rise cashin geri yüklenmesi söz konusu olabilir mi ? Veya petin Priest karaktere aktarılması? Söylediğim gibi ana karakterim Priest. Sadece deneme amaçlı mage açıp kasmak istedim kutularıda elimle açmaya üşendiğim için pet alıp aktifleştirdim. Çöp olacak pet.
Konu hakkında oyun içerisinden bir bilet oluşturabilir oradan bilgi alabilirsiniz. Fakat iade tarzı bir işlemin olacağını sanmıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt