Ne zaman düzelir bu durum? Şuan 10dk lık heves için peti oynamayacağım bi karakterde açmış bulunuyorum.Bineğiniz ve Petiniz şu an için karakterinize bağlıdır. Yan karakterlerinizde kullanamazsınız.
Böyle bir çalışma şu an için yok. Değişirse güncelleme notlarını takip ederek öğrenebilirsiniz.Ne zaman düzelir bu durum? Şuan 10dk lık heves için peti oynamayacağım bi karakterde açmış bulunuyorum.
Şuan o petin iptal edilip rise cashin geri yüklenmesi söz konusu olabilir mi ? Veya petin Priest karaktere aktarılması? Söylediğim gibi ana karakterim Priest. Sadece deneme amaçlı mage açıp kasmak istedim kutularıda elimle açmaya üşendiğim için pet alıp aktifleştirdim. Çöp olacak pet.Böyle bir çalışma şu an için yok. Değişirse güncelleme notlarını takip ederek öğrenebilirsiniz.
Konu hakkında oyun içerisinden bir bilet oluşturabilir oradan bilgi alabilirsiniz. Fakat iade tarzı bir işlemin olacağını sanmıyorum.Şuan o petin iptal edilip rise cashin geri yüklenmesi söz konusu olabilir mi ? Veya petin Priest karaktere aktarılması? Söylediğim gibi ana karakterim Priest. Sadece deneme amaçlı mage açıp kasmak istedim kutularıda elimle açmaya üşendiğim için pet alıp aktifleştirdim. Çöp olacak pet.