Toplaşın Problemler !

Sasquatch

Üye
Madde madde özetlemeye calisacagim. İmla kurallarinada uymuyorum rahatsız olan okumasın.

1. Archer casting failed sorunu. ( Halledilmesi gereken bir durum acı çekiyor insanlar.

2. Silah rangeleri çalışmıyor. ( Denedim abi warrioruda okcuyuda asasida hepsini denedim)

3. Zindan girişleri ve droplari.( O kadar boşa kesiyoruz kardeşim epic itemi artık saldım en azından bosstan işe yarayan sweetshooter krysiss seğmenti Bir drop garantisi versin en azından içeride. Yediğimiz potu karsilasin.

4. Oyundaki server. Taraflı gecikme kısacası lag sorunu. ( Bunu kesinlikle hiç birşey olmasa bie kesinlikle birşeyler oldu mantığı ile çözmeniz lazım.

5. Crash sorunu ( her channel değiştirdiğinde acaba crash yiyecekmiyim
oyun bana resmen meydan okuyor hadi len diyorum Cat crash.) Oyunun cevabını siz ayiktiniz.

6. Başta açtığınız muslukları (drop oranı) artık kistiniz bunu herkes anladı ama başta vuran vurdu ( atı alan uskudari geçti buna zaten birşey yapabileceğinizi sanmıyorum.

7. Oyun içi etkinik yok. ( Ne bileyim kardeşim bı ev koy bı npc koy bı görev koy czde birşeyler kestir en kötü bı narun stone ver 2x 3x ( zaten hiç birşey çıkmıyor 50 tane kırdım)

8. Oyun içindeki FPS droplari can sikici. ( Oyunun bazı bölgelerinde olmamasına rağmen death valleyde çokça karşılaştığımız yine server kaynaklı sorun ( internetin kötüdur diye atlamayin 100mb fiber var yetmiyor dedim ek paket alıp denedim hiç bir farkı yok 24mb den sonra internet bağlantısının önemi kalmıyor. Netimin Pingi 9.)

9. Getidiginiz party barını kitleyerek çözdüğünüzu sandığınız parti bardaki adam secememe sorunu halen devam ediyor sorun çözülmus falan değil.

10. Pazar sorununa gelelim en çok buna gülüyorum. ( Kardeşim ben pcyi açık bırakıyorum elektrik yakıyorum item satmak için. Yüksek sıcaklık değerlerinde saatlerce pazarda kalıyor PC alev atıyor benden vergi kesiyosun. Offline pazar sistemin yok ne vergisi kardeşim derler adama. Sen vergiyi boş ver offline pazarı aç istediğin vergiyi al ama emek verdiğim farmdan çıkardığım iteme vergi koyamazsin sen Türkiyemisin herşeyden vergi alıyorsun

11. Her chara pet binek almak nedir arkadaş şunu rooster yapanyormusunuz. Çok acayip bir durum yan char kasicam pet almak zorundayım pardon hangi MMORPGde var böyle birşey hatta bir çoğunda pet süreli bile değil.

Ben bu konuyu daha eğlenceli hale getirecegim resimlerle sslerle susleyecegim aklınızda karşılaştığıniz bir sorun varsa yazın deneyelim videosuyla beraber ekleyelim konuya.

İyi forumlar

Son düzenleme:

Bruce_Lee

Üye
3) Dungeonların bi anlamı olsa iyi olacak. 16 kere solo dungeon girdim, aldığım sadece +1 Heart seeker.
Patır patır item atsın demiyorum, tamamlama görevleri olabilir enazından. Motive edecek hiçbir yanı yok.

+ Olarak oyunda Skill Block yok. Taşın arkasından db veya tekleme skilleri atılıyor.

suistimal61

Üye
1.5 haftadan fazla oldu 1 kere bile solo zindana giremedim,arkadaş kapasite arttıracağına 1 account ile sadece 1 charın ile girebilirsin sınırı getirsen zaten her türlü insanlar girebilir,kapasite arttırdık diyorsunuz 1.5-2 saat tıklıyoruz ama giremiyoruz,peti sadece 1 chara koymaları sacma,zindanlar sadece accont ile 1 char girecek sekilde ayarlanmalı.

DendroctonuS

Üye
bro iyi dolmuşsun haksız da değilsin ama adamlar gerçek anlamda çalışıyor her yenilik sıkıntısı ile beraber gelir kolay değil bu işler giderek düzelmeye devam edecektir.

GrejuwalTRl

Üye
1. Archer casting failed sorunu canımı en çok sıkan konulardan birisi bu daha sonra ise dungeon sistemi pot parasını rpr parasını bile karsılamıyor 14 defa girdim sonuc sıfır hiç item alamadım. Düzeltilme konusuna gelince sanmıyorum ki droplar iyileştirilecek..

Sasquatch

Üye
bro iyi dolmuşsun haksız da değilsin ama adamlar gerçek anlamda çalışıyor her yenilik sıkıntısı ile beraber gelir kolay değil bu işler giderek düzelmeye devam edecektir.
Dolmalık bir durum yok archer oynuyorum swiftshooter 8im var gogusluk donluk 6 chitin kafalık 7 chitin geri kalan parçalar 7 fp takılarım full swiftness ben casting failed yüzünden 61 priestdebn kutu alamıyorum. Ben oynamıyorum 10 gündür oyunu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt