Toplayıcılık , Craft , Karakter Level Durumu

Raymond

Üye
Herkese selam ,

Karakter level sınırının gelmesi ile toplayıcılığı bırakmıştım , şu an güncel olarak toplayıcılıkta kac levelde ne takabiliyoruz , craft ile durumu nedir ? Karater levelleri kaç olunca ne takabiliyoruz bunu genel özetleyebilecek güncel rehber bulamadım. Yardımcı olacak var mıdır ?

kimyasal

Üye
Craft işi bizzat yapmaya çalıştığım ama iş pazara (satmaya) geldiği zaman bıktıran oyun kısmı, yeni güncellemede (26 ocak) crafta dair bir gelişme olmadığı sürece meslek kasmanın mantığı olmayan oyunun bir dalı olamaya devam edecek.

Raymond

Üye
Craft işi bizzat yapmaya çalıştığım ama iş pazara (satmaya) geldiği zaman bıktıran oyun kısmı, yeni güncellemede (26 ocak) crafta dair bir gelişme olmadığı sürece meslek kasmanın mantığı olmayan oyunun bir dalı olamaya devam edecek.
Hocam neden bunu diyorsun ki ? En başında karakter level sınırı yokken bir anda getirdiler ben ondan bıraktım. Yeni server ile beraber yeniden başlamayı düşünüyorum sırf bunun için.

zanaatkar

Yeni Üye
Hocam neden bunu diyorsun ki ? En başında karakter level sınırı yokken bir anda getirdiler ben ondan bıraktım. Yeni server ile beraber yeniden başlamayı düşünüyorum sırf bunun için.
Selam daha önceden bu tarz konu açmıştım. GM yanıtı aşağıdadır
1705227429874.png

Şahsen 26sını bekliyorum oyunda craft, gathering güncellemeleri iyi olmazsa o zaman oyunu oynamayacağım

Raymond

Üye
Selam daha önceden bu tarz konu açmıştım. GM yanıtı aşağıdadır
Ekli dosyayı görüntüle 15693
Şahsen 26sını bekliyorum oyunda craft, gathering güncellemeleri iyi olmazsa o zaman oyunu oynamayacağım
Hocam teşekkür ederim. Solo oyuncuyum ve bunu duyan gören oyun yönetimi var ise şunu rahatlıkla söyleyebilirim ; eğer toplayıcılık , craft vs bu tarafı cazip hale getirirlerse oyunun ilk günlerindeki gibi insanların bu tarafa yoğunlaşacağını ve ekibi olmasa da bu oyunu severek oynayacağını düşünüyorum. İnşallah güzel bir sistem olur ve uzun yıllar , toplayıcı ve craft tarafında bulunur hep birlikte vakit geçiririz bu oyunda. (malum diğer oyundan soğuma sebeblerimizden biride bu )

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt