Toplayıcılık Hakkında

Hazerfen

Üye
Bu meslekler sekmesinde, toplayıcılık ve meslekler olarak 2'ye ayrılmış, gayet mantıklı,
fakat eksik veya yanlış olan birşeyler var.
Toplayıcılık kısmı hızlı ilerlerken meslekler kısmı yavaş ilerliyor, aralarında herhangi bir oran orantı yok.
Şuan geliştirme aşamasında olduğunu duyurulardan değil de sağda solda çekilen videolardan öğreniyoruz.
Toplayıcılık eşyalarının aralarındaki farkları yok ne atak ne durability (sadece coin)
Yemek pişirme tam bir kaos. saçmalık. Bu kadar özensiz bir sistem olamaz.
1 milyona yakın item topladıktan sonra cooking lvl2 oluyor. O da olabilirse tabi, lvl1 itemler 2-3 yerde çııkıyor, bunlar için ekstra bir alan yok(Dorionda ufak bir alan var, orda da toplasan 20-30 toplama itemi çıkıyor, 5'te 1'i cook için)
Bunu nasıl düzenlemeyi planlıyorsunuz? ya da böyle bir plan var mı?
Böyle bir üzenlemeye gidilecekse eğer bu güne kadar toplayan, lvl kasan arkadaşlara ne olacak?
Toplama itemleri arasındaki farklar ne zaman düzelecek, ya da tamamiyle şekil amaçlı mı yoksa herhangi bir fark olacak mı?
Lvl10 mantelitesi değişecek mi?
(Bana göre bu sistemde 1den 10a gelene kadar farklı bir araştırma-toplama-geliştirme yapıp atlamak saçmalık, madem bu kadar yavaş ve zor bir sistem var, daha da geliştirilmeli, lvl1'den lvl10'a değilde 1-5-10-15-20.... şeklinde gitmeli)
Bunlar ya hiç düşünülmemiş ya da tamamıyla sal ortaya gitsin mantığıyla hareket eden bir sistem.

Ayrıca günde en az 2kere güncelleme yapılıyor ve yapılan güncellemeler hakkında oyuncu tarafında kimse bilgilendirilmiyor. Ne site de, ne oyunda (Oyunda olması saçma zaten) ne discord'da.
(Discord kullanmıyorum gerçi ama, kullanan arkadaşlar bilgi aktarıyor)

(Bu arada, öneri, istek, şikayet kısmında konu açılmıyor burada açtım) Bana uyarı atmak, engellemek, banlamak isteyen moderatörlerin olduğunu da biliyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt