Öneri Toplayıcılık Hakkında

Odora

Üye
Öncelikle herkese merhabalar . Bu yazacaklarım naçizane benim düşüncelerimdir lütfen gereksiz münakaşaya girmeden altına fikirlerinizi ya da yorumlarınızı yazınız şimdiden teşekkürler.
1 -
Toplayıcılık esnasında bir ürün toplanırken ilk toplayandan başka kişinin girememesi, uyarı olarak şu anda farklı bir kişi topluyor gibi bir uyarı ile engellemesi gerektiğini düşünüyorum.
2 - Yerin altında ulaşılamayacak noktalarda toplanabilir materyaller spawnlanıyor düzeltilmesi hepimizin yararına olacaktır.
3 - Haggar'da rare toplama eşyaları ile tüm yetenek seviyeme uygun materyalleri toplayabilirken sand stone toplayamıyorum.
4 - Toplayıcılıktan ziyade üretim esnasında kazanılan exp. puanlarının aşırı olduğu kanısındayım elbetteki zor kasılması için düşünülmüş ama üretilebilen eşya seviyelerinde artış olursa gelen exp miktarı az da olsun artabilir.
5 - Üretilen ürünler içerisinde çok rağbet görenler olmasına karşın hiç bir işe yaramayan ve insanların üretmeye dahi tenezzül etmediği mamüller var ve o yüzden belli başlı toplanabilir materyallerin başında 2-3 bazen 4 kişi toplamaya çalışıyor eşit dağılım yok.
6 - Üretilen yemekleri NPC satmaya çalıştığımda 3 gold veriyor. Bu hususta fiyatlar ayarlanırsa oyuncuların almadıkları (işe pek yaramayan) yemeklerin npc satışı da olsa 3k - 5k hiç değilse verilen emeğimizin az da olsa karşılığını alsak.
7 - Bazen toplanabilir materyaller buga giriyor ve ( Get closer to start gathering ) uyarısı vererek toplamamızı engelliyor.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar umarım diğer oyuncu arkadaşlar da altına bir şeyler eklerler ve craft sisteminde de düzenlemeye gidilir az da olsa feedbacklerimiz ile iyileştirme yapılır.

panturk40

Üye
Neredeyse aynı başlıklarla ilgili önerimi ve hata bildirimlerimi yazmaya gelmiştim, ellerine sağlık

JaxSui

J
Toplanan itemlerin başka bir npc den takası da düşünülebilir. Atıyorum 100 mısıra 120 patates verme gibi.

RajBhera

Üye
1 - Toplayıcılık esnasında bir ürün toplanırken ilk toplayandan başka kişinin girememesi, uyarı olarak şu anda farklı bir kişi topluyor gibi bir uyarı ile engellemesi gerektiğini düşünüyorum.
Kesinlikle katılmıyorum böyle bir saçmalık olmaz slotta da aynı şeyi diyelim ben kesiyorum kimse ks atamaz kimin nasibi varsa alsın ve ks atsın oyunun ateşi burada arkadaşlar azcık mantık lütfen

Anthelior

Üye
Kesinlikle katılmıyorum böyle bir saçmalık olmaz slotta da aynı şeyi diyelim ben kesiyorum kimse ks atamaz kimin nasibi varsa alsın ve ks atsın oyunun ateşi burada arkadaşlar azcık mantık lütfen
Gayet de mantıklı bir öneri. Her şeyde de KS aramayın, KS istiyorsan git moblarda KSleş.

Witch_King

Üye
Hepsi gayet mantıklı. İnşallah dikkate alınıp bir düzeltme gelir.

CaesaR

Üye
Sand Stone hatasını lütfen düzeltin 1 LvL'lerde ilerleme sağlayamıyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt