Toplayıcılık-Meslekler

haydeNRLC

Üye
Merhaba , toplayıcılık levelinin ne önemi olduğunu hala kavrayabilmiş değilim.
örneğin 10m'lik axe taktıktan sonra 1Lv ağaçlardan hala 12 tane odun alıyorum , toplayıclık 20 olunca ne fark edecek bunu çok merak ediyorum. Toplayıcılık iyi hoş güzel elimize item giymemizi sağlıyor belli bir levelden sonra fakat sonrası ne işe yarıyor ? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

JaxSui

J
Onu ben de anlayabilmiş değilim. Ama şunu farkettim pahalı itemle toplayınca 12 tane geliyor daha yavaş kazıyor ama daha çok exp geliyor. Ucuzla hızlı hızlı topluyor yine 12 tane item düşüyor ama gelen exp daha az.

KOROW

Üye
Merhaba , toplayıcılık levelinin ne önemi olduğunu hala kavrayabilmiş değilim.
örneğin 10m'lik axe taktıktan sonra 1Lv ağaçlardan hala 12 tane odun alıyorum , toplayıclık 20 olunca ne fark edecek bunu çok merak ediyorum. Toplayıcılık iyi hoş güzel elimize item giymemizi sağlıyor belli bir levelden sonra fakat sonrası ne işe yarıyor ? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Toplayıcılık leveli ile ekipmanlar arasında fark yok 10mlik itemi takınca sadece toplama süren kısalıyor 10k 100k 10m lik versiyonları karsılastırdıgım video belki lazım olur

Paris

Üye
Merhaba,

İlerleyen günlerde meslekler ile ilgili güncellemeler ve rehberler forumda paylaşılacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt