Toplayıcılık Ölmüş

masino1313

Yeni Üye
Bu nasıl bir yama toplayıcılıkta kazanılan expler düşmüş, toplanılan miktar düşmüş, proteanda harvest yapılacak ürün yok şaka gibi inşallah hata falandır yoksa kimse uğraşmaz meslek ile.

Kedayv

Yeni Üye
Bu nasıl bir yama toplayıcılıkta kazanılan expler düşmüş, toplanılan miktar düşmüş, proteanda harvest yapılacak ürün yok şaka gibi inşallah hata falandır yoksa kimse uğraşmaz meslek ile.
ayriyetten kanal 6-7-8 de toplama yasağı getirmişler ve bazı craft materiyallerinin takasını yasaklamışlar

Warkor

Üye
toplayıcılık ve craft sistemi baştan aşağıya değişmediği sürece amelelikten başka birşey değildir. Craft malzemeleri ne zaman değerli item haline gelir o zaman tekrar başlanır yoksa hiç bir değeri ve anlamı yok zaman kaybından başka.

Kedayv

Yeni Üye
size bir soru craftı olmayan oyun devam edebilirmi? bence edemez craft piyasadır piyasayı craft oluşturur zaten craft kasmak zordu aylarca uğraşıyordun anca birşeyler yapabilir oluyordun şimdi 1 yıl sonra mı kolye yapabilir olucaz bu sistem üzerinden kazanmaya değermi o kadar zaman harcayarak bir kaç kuruş belki kazanıcaz belki kazanmıcaz çünkü o zamana kadar piyasa hala duruyo olucakmı? peki yapımcılar oyunu "düzeltmek" istiyormu? ayarları tekrar 0 dan oyunculara özgü bir sisteme düzelteceklermi?

bradypodidae

Üye
sana katıldığım kısımlar da var katılmadığım kısımlar da var. birincisi bu oyunda para kazanma mantığıyla oynamak zaten çok yanlış. ama maalesef sistem o hale geldi. oyunun yüzde 70 i buradan iki üç kuruş kazanıp ek gelir elde etmeye çalışıyor. ben ve benim gibi oyuncular da var. kazandığını karakterine yatıran. bir de para babaları var parayı basıp charını dizen. bu yeni gelen sistem en çok benim gibileri vurdu. ben toplamadan elde ettiğim gold ile charımı diziyordum. (daha iki gün önce +7hs ve +7fp setimi yapmıştım sırada takılar vardı :( ) ama artık toplama yaparak meslek kasmak imkansız hale geldi. yine 65 patchde (Aarvad serverinin ilk zamanlarında) olduğu gibi atı alan üsküdarı geçti. levelleri 30 lara yaklaşan bir sürü adam var toplamada. onlar güncellemeden memnun tabii . (gerçi onların da farkında olmadığı şey şu, meslek kasarken kendi topladığın yetmiyor ve kimse toplama yapmazsa pazardan çekeceğin materyalin fiyatı yükseleceği için öyle alık alık bakacaksınız bi süre sonra pazara. en sonunda da bir çok toplamacılık leveli kasan bakacak ki meslek kasamıyor satacak karakterini iyi fiyatlardan). yani yine para babaları meslek kasacak bu sistemde de :)

tek sevindiğim kısmı topladığım materyalleri meslek için basmamıştım daha. şimdi değerlenmesini bekleyip satacağım . charımı da 75 e tamamlayıp onu da nft ile satar sen sağ ben selamet. 65 de bu saçma güncelleme mantığı yüzünden bırakmıştım oyunu. sanırım bu oyunun makus kaderi bu, sürekli bırakılmak :D bu güncellemede emeği geçen arkadaşları tebrik eder. başarılarının devamını dilerim :)

slence35x

Yeni Üye
Fazla değil gerçekten sadece 12 saat önceki olan bir görüntüyü bırakıyorum.

ey7ewf1.jpg

Ben bu kadar olsunda demiyorum fakat önemli olan şu ki 2-3 parça şey toplicam diye haritayi boydan boya gezmek can sıkıcı ( Adetlerde azalma var, spawn süreleri doğru dürüst çalışmıyor.) Bu güncelleme oyun ilk açıldığında olsaydı kimse birşey demezdi demekki official böyledir der geçerdik ama 13 gün sonra getirirseniz kasan kastı leveli toplayan topladı malzemeleri diye düşünürüz.

8 pcli adamlardan zaten slot alamiyoruz solo olarak bir tek eğlencem cidden şu vardı oda şuanlik yok adeta.. bence oyuncunun sesine kulak verin kimse bundan memnun değil discord ve forumda yorumlar açılan konuları görünce bunu anlamak pekte zor değil umarım bir düzenleme gelir bunla ilgili teşekkürler.

( Kendim 25 levelim harvestingde ben yüksek level oldum diğerleri naparsa yapsın olarak düşünmektense insanların sesi olmak istedim. )

v1nsanity

Üye
Evet aynı sorunla bende karşılaştım . Bazı bölgelerde 7-8 toplama malzemesi olurken şimdi hiç yok. 10 dakika geziyorum 2 tane gathering yapabiliyorum. Elle kasılan birşeyide nerflemezler diye düşünüyorum.

LustWhissKy

Üye
Ben oyunda craft ve toplayıcılık varken neden hala yaratıklardan item düşüyor anlayamıyorum :D

Yaratıktan nakit para girdisi olur ve çöp item veya bazı materyaller düşer. Oyuncuların kullanacağı silah, kalkan, zırh gibi itemlerde craft ile yapılır.

DeadLegion

Üye
Ben oyunda craft ve toplayıcılık varken neden hala yaratıklardan item düşüyor anlayamıyorum :D

Yaratıktan nakit para girdisi olur ve çöp item veya bazı materyaller düşer. Oyuncuların kullanacağı silah, kalkan, zırh gibi itemlerde craft ile yapılır.
Aynen oyle oyunda craft varken itemler craftla yapilmali dungeondan da dusebilir sonucta orda da emek var. Ama afk farmdan item atmasi cok sacma. Bir de ustune kirdirilan chestleri getirdiler bunun da olmamasi gerekiyordu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt