sana katıldığım kısımlar da var katılmadığım kısımlar da var. birincisi bu oyunda para kazanma mantığıyla oynamak zaten çok yanlış. ama maalesef sistem o hale geldi. oyunun yüzde 70 i buradan iki üç kuruş kazanıp ek gelir elde etmeye çalışıyor. ben ve benim gibi oyuncular da var. kazandığını karakterine yatıran. bir de para babaları var parayı basıp charını dizen. bu yeni gelen sistem en çok benim gibileri vurdu. ben toplamadan elde ettiğim gold ile charımı diziyordum. (daha iki gün önce +7hs ve +7fp setimi yapmıştım sırada takılar vardı

) ama artık toplama yaparak meslek kasmak imkansız hale geldi. yine 65 patchde (Aarvad serverinin ilk zamanlarında) olduğu gibi atı alan üsküdarı geçti. levelleri 30 lara yaklaşan bir sürü adam var toplamada. onlar güncellemeden memnun tabii . (gerçi onların da farkında olmadığı şey şu, meslek kasarken kendi topladığın yetmiyor ve kimse toplama yapmazsa pazardan çekeceğin materyalin fiyatı yükseleceği için öyle alık alık bakacaksınız bi süre sonra pazara. en sonunda da bir çok toplamacılık leveli kasan bakacak ki meslek kasamıyor satacak karakterini iyi fiyatlardan). yani yine para babaları meslek kasacak bu sistemde de
tek sevindiğim kısmı topladığım materyalleri meslek için basmamıştım daha. şimdi değerlenmesini bekleyip satacağım . charımı da 75 e tamamlayıp onu da nft ile satar sen sağ ben selamet. 65 de bu saçma güncelleme mantığı yüzünden bırakmıştım oyunu. sanırım bu oyunun makus kaderi bu, sürekli bırakılmak

bu güncellemede emeği geçen arkadaşları tebrik eder. başarılarının devamını dilerim