Toplayıcılık

Tanerrr

Üye
Protean bölgesındekı toplama malzemeleri slotların içinde ckmaktadır.Zaten 3-5 dakıkada kesılen tas ve mineler mobların atack yapması nedeniyle 5-7dk yı buluyor.Bu toplama materyalleri slotların içinde ckmasın veya moblar agresif olmasın.Lutfen bunu düzeltin zaten cok uzun suruyor toplama işleri bir de moblar atak yapınca daha cok zamanımız bosa gidiyor

MaRaKeSH

Üye
adamlar toplama zor olucak dedi üstat bizde nasıl olacaktı merak ediyoduk

birol2003

Üye
Archeage de su altında toplamacılık yapıyoruk ve oksijen sorunu vardı, ya yüzeye çıkmak yada oksijen tüpü kullanılıyordu, aionda hava da toplanılan kristaller vardı onları da kanat açıp topluyorduk ve uçuş süreside kısıtlıyı her seferinde yere inip sürenin dolmasını bekliyorduk. Demem oki bazen zor olması gerekebiliyor.

Tanerrr

Üye
Kardesim ben maden mı toplucam mob mu kesecegım.Zaten 4 dk yı buluyor tasları kırmak anlatabılıyor muyum.Oyle yerler var kı madenın cıktıgı .Tum slotu kesmen gerekıyor .O madenı toplayıp kırmak ıstesem 3 kez yenıden doguyor mob 5 dk kırdıgım ıcın.Bılmem anlatabılıyor muyum

HeaveN

Üye
Toplama çok ağır yavaş odun , mining bırakıyom charı yemek gidiyom geliyom hala odun kesiyo :cool:

birol2003

Üye
Ya canlar inanın sizi çok iyi anlıyorum, hızlı toplansa bu seferde toplanan item sayısı çok olur, gathering için istenilen exp ortalama 30-50 spot ile lvl alınca tamamlanıyor. Hızlı toplanınca da bu sayı iki katına çıkar, yani yaşadığınız sıkıntı psikolojik.

Tanerrr

Üye
Ya kardesm bak anlamıyorsun derdim hızlı toplamak degil.Neden ben toplama yaparken bir de mobla ugrasmak zorunda kalıyorm

HeaveN

Üye
@birol2003 aynen hızlı olmasın gerek yok şuan normal ama odun mining aşırı ağır yada çok süresi var 14 kere taş vuruyom 1 tane veriyo :)

HeaveN

Üye
Moblar aynen toplarken gelip yanaşıp vuruyolar hayırdır der gibi :) normal uzakta mob toplucam bi bakıyom yavaş yavaş bana geliyo :)

HeaveN

Üye
Mob radar girmeyin sıkıntı gelip vuruyolar algılama var haliba toplarken geliyo kesin toplama gelmiyo toplarsan vururum diyo bende onu kesiyorum ozaman mk der gibi :D

Jacques

Üye
Hadi bu mobları kesiyorsunuz Hagardda napıcanız tyrantların içinde çıkıyor :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt