Toplayıcılık

Baproject

Yeni Üye
Arkadaşlar merhabalar Toplayıcılıkları 10.lvl yapıp düşenleri craftlamadan satmak mantıklı mı cok zamanı olmayan player için

pompacıriseyalelli

Üye
geleceği olmayan oyun için geleceğe yönelik craft gibi planlar yapmayın. size tavsiyem gather yapın, parayı kapın ve site üzerinden satıp cebe indirin. hatta ikili ilişkilerinizde iyiyseniz diğer gather yapanları da size bağlayın onlardan toplu mal alın. biraz oyun içi para yaptığınızda kıyafet / silah harici malzemelerin alım-satım işine geçin. av olmayın avcı olun ve kazandığınız parayı aynı gün gidip tl ye çevirin. size benden bir tavsiye

The Matrix

Üye
Arkadaşlar merhabalar Toplayıcılıkları 10.lvl yapıp düşenleri craftlamadan satmak mantıklı mı cok zamanı olmayan player için
Ben topladığınızı craftlayıp satmanızın daha mantıklı olduğu kanaatindeyim. Böylelikle craft kısmını da daha az masraflı kasmış olur ve ileri seviye materyalleri craftlayarak gelirinizi katlamış olursunuz.

Bir yandan da yukarıda ki yorumu haklı bulmamak için kendimi zor tutuyorum. Ben oyuna yeni başladım, forumda craft ve gather rehber konularının geçtiğimiz yılın Şubat ayında oluşturulduğunu fark ettim ve bu sistemin o tarih aralığında uygulanmaya başladığını düşündüm. Dolayısıyla 1 yıldır craft ve gather yapan insanların emeği yeni sunucuların açılmasıyla çöp oldu, yeni serverların popülasyonu düştüğünde 1.5-2 yılın sonunda yeni serverların geleceğine olan inancım yüksek. Bu ve bu tarz yeni sunucu prensibine sahip oyunlarda zaman, emek ve sabır gerektiren işlere yatırım yapılmaması gerektiğine inanıyorum, gather ve craft mekaniği olmasına rağmen global tek sunucu mantığını oturtamayan nadir oyunlardan birisi Rise.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt