toplayıcılıktan elde edilen malzemeler yeterli midir?

yusufk

Üye
arkadaşlar bir konu kafama takılıyor diyelim ki woodworkingi 40 yaptık 40 yapana kadar elde ettiğimiz malzemeler 40 carpenterye eşit mi oluyor?
veya 40 harvesting yaptık diyelim 40 levele kadar elde ettiğimiz malzemelerle 40 cookinge çıkabiliyor muyuz?

birol2003

Üye
arkadaşlar bir konu kafama takılıyor diyelim ki woodworkingi 40 yaptık 40 yapana kadar elde ettiğimiz malzemeler 40 carpenterye eşit mi oluyor?
veya 40 harvesting yaptık diyelim 40 levele kadar elde ettiğimiz malzemelerle 40 cookinge çıkabiliyor muyuz

LVL kasarken topladıkların yetmiyor daha fazlasını toplaman yada dışardan satınalman lazım.

Unbeatable

Üye
Hesaplamadım yaşayarak öğreniyorum :)
Bende aylarca toplayıcılık yaptım bu sorunun cevabını veremem çünkü emin değilim sen nasıl net cevap veriyosun belki yetiyordur toplayıcılık leveli kasmak aylar sürüyor hatta 40 olmak yıl sürer diyebilirim 1 yılda topladığın malzeme ciddi miktarda olabilir hatta yetebilirde.

birol2003

Üye
Bende aylarca toplayıcılık yaptım bu sorunun cevabını veremem çünkü emin değilim sen nasıl net cevap veriyosun belki yetiyordur toplayıcılık leveli kasmak aylar sürüyor hatta 40 olmak yıl sürer diyebilirim 1 yılda topladığın malzeme ciddi miktarda olabilir hatta yetebilirde.
Yetmez abicim yetmez, harvesting 25 oldu cooking 15 te kaldı topladığımın 10 katını satın aldım halende alıyorum.
Terzilik içinde aynı olay geçerli
Alchemy ilk başta yüksek exp veriyor ama 10 lvl sonrası yine dışa bağımlısın
Dericilikte te aynen 1/5 oranında ort. dışa bağımlısın

Unbeatable

Üye
Yetmez abicim yetmez, harvesting 25 oldu cooking 15 te kaldı topladığımın 10 katını satın aldım halende alıyorum.
Terzilik içinde aynı olay geçerli
Alchemy ilk başta yüksek exp veriyor ama 10 lvl sonrası yine dışa bağımlısın
Dericilikte te aynen 1/5 oranında ort. dışa bağımlısın
Öyle olsun bakalım.

birol2003

Üye
Öyle olsun bakalım.
Ama şöyle bir durum var gathering kasmak ile item toplamak farkı, 1 lvl itemden 10 milyon toplayıp lvl alabilirsin, yada her lvl in kendi itemini toplayıp lvl alabilirsin bunlar göreceli şeyler. Yani Gatheringle Meslek aynı oranda lvl alamayabilir almak zorunda da değil.

Benbu

Üye
Yarısı bile etmiyor
Mantıken düşünecek olursak
0-30 lvl carpentry

TOPLAM XP
29,691,000

0-30 lvl woodcutting

TOPLAM XP
29,691,000

Woodcutting kasarken 1 agactan örneğin 7 8 tane agac elde ediyorsunuz toplamda 7 8 tane exp kazanıyorsunuz fakat bunları meslege gökerken 4 tane odundan 1 meslek expi kazanıyorsunuz
yani toplayıcılık ile 4 odundan elde ettinğiz 4x exp
meslek kasımında 4 odundan elde edeeğinzi 1x exp

MaRaKeSH

Üye
mümkün değil yetmez en az 20 katı lazım belki yetmez bile öle bi düşüncen varsa sıyrıl

Bum

Üye
kesinlikle değil ve zamanında "craft ile uğraşan kişi sadece craft yapsın istiyoruz o yüzden craft yapılırken koşmasını bile engelledik" denilen ortamda p2w durumun oluşacağını, craft ile ilgilenmeyenlerin de craft yapabildiğini ve bunların + - belli etkilerinin olduğunu bildirmiştim. Bence -'leri ağır basıyor ama tek +'sı oyunda durma sebebi olmayan insanların toplayıcılık yapıp, topladığı malzemeyi satmasıyla oyunda zaman geçirmesi oluşan tüm negatif etkileri yönetimin gözünde göz yumulabilir hale getiriyor diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt