Öneri Town/Base Atma Hakkında

Raho8181

Üye
Çoğu mmoprg oyununda şak diye town atılmaz ve atılmamalı.
Herhangi bir mobdan veya user den demage yerken şak diye town/base atılmamalı.
Örneğin 5sn hasarsızlık cooldown'ı falan olmalı kesinlikle.
Özeliikle savaş haratilarında kesinlikle geçerli olmalı.
Mesela bir kişiyi keseceksiniz kovalıyorsunuz ama hoooop base bu çok sinir bozucu bir durum sadece kovaladığınızla kalıyorsunuz.
Bu olayın değişmesi gerekli kesinlikle.

ANGEL

Üye
Çoğu mmoprg oyununda şak diye town atılmaz ve atılmamalı.
Herhangi bir mobdan veya user den demage yerken şak diye town/base atılmamalı.
Örneğin 5sn hasarsızlık cooldown'ı falan olmalı kesinlikle.
Özeliikle savaş haratilarında kesinlikle geçerli olmalı.
Mesela bir kişiyi keseceksiniz kovalıyorsunuz ama hoooop base bu çok sinir bozucu bir durum sadece kovaladığınızla kalıyorsunuz.
Bu olayın değişmesi gerekli kesinlikle.
katılıyorum savaş haritalarında town atılmasın.

Yolcu

Üye
Benim gördüğüm bu tür oyunların hepsi şak diye town atılıyorsun:) Buda oyunun bir parçası. bir çoğunda canın yarıdan aşağı ise atmaz.
Korkaklara da şak diye town zekini tattıralım arkadaşlar. Niye canınızı sıkıyorsunuz ki bırak o sıkılsın kaçmaktan.
Zaten canı pk isteyen town çekmez (taktik town çekmeler hariç) çekerse partinin tadı kaçar. Kovalama taktiklerinizde gelişir.
Bir taktik daha biz önceden partye görev itemli ezik warior girip cz de asas avlıyorduk bacak kilitleyip:) İyi oyunlar.

Raho8181

Üye
Benim gördüğüm bu tür oyunların hepsi şak diye town atılıyorsun:) Buda oyunun bir parçası. bir çoğunda canın yarıdan aşağı ise atmaz.
Korkaklara da şak diye town zekini tattıralım arkadaşlar. Niye canınızı sıkıyorsunuz ki bırak o sıkılsın kaçmaktan.
Zaten canı pk isteyen town çekmez (taktik town çekmeler hariç) çekerse partinin tadı kaçar. Kovalama taktiklerinizde gelişir.
Bir taktik daha biz önceden partye görev itemli ezik warior girip cz de asas avlıyorduk bacak kilitleyip:) İyi oyunlar.
Gördüğün oyunlar derken malum oyun harici bir mmo geçmiş olduğunu düşünmüyorum. Yüzdeye vurursak mmo oyunlarını %85in de şak diye town diye bişey yoktur.

Yolcu

Üye
Gördüğün oyunlar derken malum oyun harici bir mmo geçmiş olduğunu düşünmüyorum.
Teşekkürler dostum. Zaten bu forumda %99 'u karşısındaki herkesi bu kesin KO cu diyor.
Bende senin hakkında aynı düşüncelere sahibim.
Öneri öneridir her zaman değerlidir, değerlendirmeye layıktır.
Bende bir öneride bulunuyorum oyuna bir takı item vs getirsinler bunu takan kişinin etrafında 10 m 20 m kimse town atamasın.
Buna Rise ekibi karar verecek.
Ama malum oyun dediğin oyun dışındakilerde bu sn sayma işi, bana town atanda daha çok can sıkıyor.
Genelde oyundan çıkmak istediğinizde 10 sn den geri sayar ve beni bu bile sinir eder.
Bak bu dediğin olsun sende sinir olacaksın eminim. Teşekkürler iyi oyunlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt