Townda Afk Dururken Makro Algılandı Uyarısı Gelmesi

STONKS

Üye
Az önce oldu. Çar townda duruyodu bende forumda geziyodum, ara ara oyuna bakıp zindana girmeye çalışıyodum. En son baktığımda ekranda böyle bişey yazıyodu. Townda afk duran karakterde nasıl bir makro algıladınız acaba çok merak ettim ?

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    4.5 MB · Görüntüleme: 94

PhenomenonTv

Üye
oyunda belli zamanlar capcha geliyor o kodu yanlış hatırlamıyorsam 40 saniye içinde girmen gerek eğer girmezsen bu hatayı alırsın. merak edilecek bir şey yok sadece mobları z ile seçemiyorsun relog at düzelir oyununa devam edebilirsin. afk makro açanlara öneml olarak yapılan bir şey ama böyle can sıkıcı şeyler de yaşatabiliyor

STONKS

Üye
oyunda belli zamanlar capcha geliyor o kodu yanlış hatırlamıyorsam 40 saniye içinde girmen gerek eğer girmezsen bu hatayı alırsın. merak edilecek bir şey yok sadece mobları z ile seçemiyorsun relog at düzelir oyununa devam edebilirsin. afk makro açanlara öneml olarak yapılan bir şey ama böyle can sıkıcı şeyler de yaşatabiliyor
tamam iyi güzel olmuşta kanka bari çar hareket ediyosa yada skil kullanıyosa gelseydi bu captcha. Sabit afk duran çara captcha çıkması ne demek :D Bide kodu zamanında giremedim diye makro tespit etmiş :D

PhenomenonTv

Üye
tamam iyi güzel olmuşta kanka bari çar hareket ediyosa yada skil kullanıyosa gelseydi bu captcha. Sabit afk duran çara captcha çıkması ne demek :D Bide kodu zamanında giremedim diye makro tespit etmiş :D
evet evet o konuda haklısın umarım ona da düzeltme gelir

HazyShade

Üye
Bu ne demek biliyor musunuz, "Biz macroyu engellemek için bir algoritma geliştirdik ama o kadar kötü bir kurgu yaptık ki, siz pazarda ya da townda afk iken bile bu algoritmaya takılabilirsiniz"
Priest ile heal atarken tam party listesinin üstüne geliyor ve taşıyamıyorsun da ... illa gireceksin öyle kaybolacak.
Neyse gireyim adam ölmeden diyorsun,
okunması robot için zor olması gerekirken insan için zor hale geldiğinden en az 2 defa yanlış giriyorsun,
2 mi 7 mi lan o derken, partydeki adam ölüyor. Çünkü party HP barının üstünde Catpcha çıktı kocaman....

Sonuç, townda afk duran, pazarda duran, balık tutan, slotta cebelleşen oyuncu bu durumdan etkileniyor... Ne hikmetse macro açanlar olduğu gibi devam. "Nolcaak abi yarım saate bir kodu giriyoz hepsi o, zaten bakıyorum arada...."

• Beğen
Tepkiler: ozy

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt