Trade Bug Dolandırılıcığı Hakkında Mutlaka Okuyun

optisyen

Üye
Merhaba aradaşlar bugün over seer +1 item satacaktım PazarBeyefendisi Nick'e sahip birisi geldi dedi arkadaşına tradeyle itemi ver o göstersin neyse verdim arkadaşa trade yolu ile gösterdi itemi ben geri alacakken arkadaş bana itemi tradeye koyduğunda itemi görmeme rağmen araya trade bug sokarak bana gelecek itemi kendi üzerine almış bulundu konu hakkında gerekli şikayeti oyun içerisinden yaptım umarım gerekli ilgiyi gösterirler. Fotoğraftada itirafı mevttur. Dikkat edin dolandırılmayın.Loglardan itemin nereye gittiğini kontrol edebilirsiniz böyle insanlar banlansın lütfen.Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ekli dosyalar

• SodaPDF-converted-Yeni Bit Eşlem Resmi (3).jpg
    SodaPDF-converted-Yeni Bit Eşlem Resmi (3).jpg
    810.2 KB · Görüntüleme: 190

Maximiliantr

Üye
Banlanınca ne olacak 1 level hesap açıp gene gelecek kene gibi yapışacak.

vaeVictiss

Üye
senden de güzel satıcı olurmuş, ne güzel satacagın itemi arkadaşına veriyormuşsun falan :D varmı başka satılacak item banada verirmisin bir bakıyım nasıl bişey :D

DiabIo

Üye
senden de güzel satıcı olurmuş, ne güzel satacagın itemi arkadaşına veriyormuşsun falan :D varmı başka satılacak item banada verirmisin bir bakıyım nasıl bişey :D
Oyunu solo farm ve nakit kasma olarak görmeyip güvendiği dostlarıyla-ekibi ile oynayıp zevk alan bir sürü oyuncu var. Geçmiş olsun demek yerine, böyle absurd yorum yaparak kendinizi ne güzel belli ediyorsunuz...

DiabIo

Üye
Banlanınca ne olacak 1 level hesap açıp gene gelecek kene gibi yapışacak.
Üzerindeki nakit ve itemleri ile hesaba süresiz ban atılınca istediği kadar yeni hesap açıp 0 dan başlayabilir. Loglardan itemin nereye gittiğinin izi sürülüp en son nerdeyse silinip maduriyet yaşayan arkadaşa teslim edilebilir. Bu süreçte hızlı aksiyon almak önem arz ediyor keza ne kadar çok el değiştirirse o kadar çok düzenleme yapılması gerekecek. İtemin çalıntı olduğunu bilmeyen iyi niyetli başka bir arkadaş satın alabilir ve benzer bir maduriyet yaşayabilir. Minareyi çalan kılıfını hazırlar. O yüzden bunu yapan arkadaşlar da tüm bunların bilincinde ve hızlıca itemi elden çıkartıp parayı nakite çevirmeye çalışacaklar. Oyunun selameti için böyle konularda radikal yaptırımlar olmalı.
Merhaba aradaşlar bugün over seer +1 item satacaktım PazarBeyefendisi Nick'e sahip birisi geldi dedi arkadaşına tradeyle itemi ver o göstersin neyse verdim arkadaşa trade yolu ile gösterdi itemi ben geri alacakken arkadaş bana itemi tradeye koyduğunda itemi görmeme rağmen araya trade bug sokarak bana gelecek itemi kendi üzerine almış bulundu konu hakkında gerekli şikayeti oyun içerisinden yaptım umarım gerekli ilgiyi gösterirler. Fotoğraftada itirafı mevttur. Dikkat edin dolandırılmayın.Loglardan itemin nereye gittiğini kontrol edebilirsiniz böyle insanlar banlansın lütfen.Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Çok geçmiş olsun hocam. Konu ile ilgili bir ticket açmadıysanız zaman kaybetmeden görseller ile yetkililere bildirmeniz büyük önem arz ediyor. Sorun oyunda mevcut bir bugdan kaynaklandığı için hızlıca aksiyon alınıp çözüme kavuşturulacağını düşünüyorum.

Maximiliantr

Üye
Üzerindeki nakit ve itemleri ile hesaba süresiz ban atılınca istediği kadar yeni hesap açıp 0 dan başlayabilir. Loglardan itemin nereye gittiğinin izi sürülüp en son nerdeyse silinip maduriyet yaşayan arkadaşa teslim edilebilir. Bu süreçte hızlı aksiyon almak önem arz ediyor keza ne kadar çok el değiştirirse o kadar çok düzenleme yapılması gerekecek. İtemin çalıntı olduğunu bilmeyen iyi niyetli başka bir arkadaş satın alabilir ve benzer bir maduriyet yaşayabilir. Minareyi çalan kılıfını hazırlar. O yüzden bunu yapan arkadaşlar da tüm bunların bilincinde ve hızlıca itemi elden çıkartıp parayı nakite çevirmeye çalışacaklar. Oyunun selameti için böyle konularda radikal yaptırımlar olmalı.

Çok geçmiş olsun hocam. Konu ile ilgili bir ticket açmadıysanız zaman kaybetmeden görseller ile yetkililere bildirmeniz büyük önem arz ediyor. Sorun oyunda mevcut bir bugdan kaynaklandığı için hızlıca aksiyon alınıp çözüme kavuşturulacağını düşünüyorum.
Bu sefer de bu durumu kötüye kullananlar olacak ve item sattıktan sonra dolandırıldım ayağı yaparlar, Rahat ol bizim millet her türlü yolunu bulur. Buna çözüm farklı yoldan bulunmalı.

vaeVictiss

Üye
Oyunu solo farm ve nakit kasma olarak görmeyip güvendiği dostlarıyla-ekibi ile oynayıp zevk alan bir sürü oyuncu var. Geçmiş olsun demek yerine, böyle absurd yorum yaparak kendinizi ne güzel belli ediyorsunuz...
kusura bakma ya dostum meslek avukat mıydı? absürt komediyi sevmiyorsan okumak zorunda değilsin madem konu seninde değil. hadi bak işine.

Jacques

Üye
Bu taktiği banada yapmayı denediler gerçekten bunları yiyen varmı yazdım cevap vermedi varmış demek ki item gitti adam 1 level char açıp yapıyor banlansa ne olur.

DiabIo

Üye
kusura bakma ya dostum meslek avukat mıydı? absürt komediyi sevmiyorsan okumak zorunda değilsin madem konu seninde değil. hadi bak işine.
Öyle düşünüyorsanız aynısını kendiniz yapıp ilerleyin hocam. Doğru tespite söyleyecek başka birsey bulamamanızdan belli zaten neyin ne olduğu. Komik olduğunuzu düşünüp kendinizi daha fazla rezil etmeyin isterseniz.

vaeVictiss

Üye
kardeşim tanımadıgın adama satacagın itemi al dene diye vermişsin bu komik değil mi sence ? oyunun bugu varsa bugunu ben mi çözeceğim yada senin durumun bana üzülesi bir durum olarak gelmedi üzülmedim , üzülmek zorunda mıydım anlamadım?

DiabIo

Üye
Elbette üzülmek zorunda değilsiniz. Sadece empati yapmayı deneyebilirsiniz. Clandan arkadaşlarım oyunun pazar kısmına ilgi duymadıkları için benzer değerli ürünleri satmam için bana da verdikleri oluyor. Bu senaryoda aslında tanımadığınız arkadaşa vermiyorsunuz iteminizi aksine güvendiğiniz dostlarınıza veriyorsunuz. Geri alırken de size değil bu açıklığı kullanan dolandırıcıya item gitmiş oluyor. Tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum ama anladığım kadarı ile orjinal isme benzer bir nickle yeni bir chr açıp geri alacağınız vakit siz alıyormuş gibi sotede bekleyen scamci arkadaş trade i kabul etmiş oluyor. Bir nevi sizin kimliğinizle kredi çeken dolandırıcılar gibi sizin kılığınıza bürünüyorlar. Evet satacağınız şeyi başka birine veriyor olmak başta saçma gelebilir ama o aşamayı bir şekilde geçtikten sonrası bir anlık dalgınlığa bakıyor. Benzer senaryolarda madur sayısı artmasın, bu tip kötü niyetliler çoğalmasın, kıscası oyunun içine edilmesin diye yazıyoruz ne yazıyorsak biz de...

murolity

Üye
Bizim millet muhalefeti seviyor. Oyunda bir dolandırıcılık yöntemi var adam mağdur edilmiş utanmasa dolandırıcıyı övecekler. Ne ara bu kadar vahşi oldunuz ?

Jacques

Üye
Bizim millet muhalefeti seviyor. Oyunda bir dolandırıcılık yöntemi var adam mağdur edilmiş utanmasa dolandırıcıyı övecekler. Ne ara bu kadar vahşi oldunuz ?
Trade bug değil ki banada aynısını yaptılar golden snake satıyorum adam diyor ki arkadaşını çağır itemi ona ver pazar kursun alalım tamam diyorsun arkadaşının yanına gidiyorsun adam seni takip ediyor nickleri alıyor sonra diyor ki tamam itemi geri al pazar kurma vergi gitmesin o sırada hesap açıp geliyor benzer nickle trade atıyor itemi almaya çalışıyor tüm olay bu mağdur olan arkadaşa üzüldüm bu dolandırıcılara pc ban atılmalı.

EnesVeEnez

Üye
Geçmiş olsun dostum. Umarım yetkililer durumu çözüp, itemini geri verirler. Dolandırıcılık yapana da bir daha bu oyuna girmemesi için Pc ban atarlar.

DiabIo

Üye
ne boş yapıyorsun kardeşim sen ya bak işine hadi.
Beğenmiyorsan yorum yapma kardeş, boş yapan sensin burda. Madur arkadaştan ziyade dolandırıcı arkadaşı kendine yakın hissettiğin apaçık ortada yorumlarından. Forum nedir? Nasıl kullanılır? Önce git bunları öğren. Sana hayatında bol şans, başka da tek kelime israf edemem senin için...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt