Öneri Tüm sınıflar için skill çeşitliliği

WANTED

Üye
Sınıflar arası eşitsizliğe çözüm olarak, fantastik skiller olabilir mi, örneğin tank olan warriorun 1-2 saniyelik bariyer 400-450 hasardan kurtulması, yeteneğe bağlı skill tarzları , asasın rakibin arkasından vurduğunda daha fazla vurması ya da kritik atması, mage’nin 1-2 saniye rakibi ters yöne itmesi gibi ya da mage için 1 dakikalık bekleme süresiyle sıçrama, flash yeteneği gibi, yani tek düze skiller değilde, çok yönlü , sadece rakibi dümdüz kör edip, elindeki itemi yok etmek değilde bu tarz şeyler de , daha çok fikir üretmeliyiz belki de, ya da tüm sınıflar için özel ulti tarzı mega yetenekler örneğin 2-3 dakika sürecek tarzda bekleme süreleri olan, bu tarz şeylerin oyunun oynanış zevkini arttıracağını düşünüyorum , aynı zamanda yeteneklerin ve reflekslerin de daha ön planda olabileceğini düşünüyorum,
aynı zamanda solo oyuncuları güçlendirmek için, partide olmayan kişilerin belki de hareket hızları daha fazla olmalı (Rogue sınıfı için pek geçerli bir öneri değildir XD), bu gibi çözümler gerekiyor bence, sizinde farklı yorumlarınızı bekliyorum…

Neyptz

Üye
Kesinlikle 70 tane skili sadece en güçlüyü koyup spamlamak itemi olanın kazanmask demek micro play yapamamak demek kombinasyon , defansif cooldownlar filan eklenmeli

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt