Türkçe Dil Desteği..!

Warkor

Üye
Merhaba arkadaşlar Oyun içi türkçe dil desteği ne zaman gelir bilgisi olan var mı.

En basiti Bir çok skil anlamı ve buna benzer şeyi İnternetten çeviri yaparak anlamaya çalışan sadece ben değilimdir diye düşünüyorum.
Türkiyede yapılmış türkçe olması gereken bir oyunda türkçenin bu kadar geri planda kalmasını bu kadar bariz şekilde sağlamak...!!! Nasıl bir anlam yüklesem ne desem bilemiyorum artık...!

Son düzenleme:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Oyun ingilizce olarak tasarlanıp Türkçeleştirme yoluna gidiliyor.
Zamanla çok daha fazla alanın değiştiğini görebilirsiniz.

Kzika

Üye
Merhaba , gerçekten o kadar faydalı bir konu olmuş ki oyun yarı türkçe yarı ingilizce offical olarak sıfatlandırılan bir oyunda bu durumun olması ne kadar profesyonelce bir tavır siz sevgili yönetime soruyorum ? Bu oyunun kitlesi offical oyun oynuyorum diyorlar geçen dialoglarda...

Warkor

Üye
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir çok oyun hizmet verdiği ülkeye dil desteğide vermektedir. Türkiyede çıkan bir oyununda bunu yapmasını beklemek gayet doğal diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi direk ingilizce olarak tasarlanmış bile olsa. Türk kitlesi bu kadar fazla olduğu için tamamen türkçe olan bir versiyonununda olması gerekiyor. Yarı yarıya değilde tamamen olması gereken ve en kısa sürede olması gereken bir durum benim düşüncem bu şekilde. Kimse silahları itemleri türkçeye çevirin demiyor. Ama skil anlamları veya menüdeki ingilizce tabirler en kısa sürede türkçeye çevrilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt