Twitch de neden Rise Online izlenmeleri düştü ?

ZERONKRAL

Üye
Rise açıldığından beri twic de takip ediyorum
Malüm oyun ile kafa kafaya hatta geciyordu
Son 2 3 gündür düştü izlenmeler toplamda
Kendi fikrim heyecanımız kalmadı pvp çıkamadı belli başlı clanlar yada pc' başından kalkmiyanlar haricinde diğer oyuncular ve solo oyuncular tökezledi
Merak ettiğim Alpha diye cagirdin bizi Rise Online oyunumuz acilmistir davetlisiniz dedin Alphaya biz buraya kimin macrosu daha iyi onumu test etmeye geldik slotları gezin ruh gibi herkes afk uyuyan oyuna döndük ?

Yolcu

Üye
Normal çoğu oyuncular denemek istediklerini denedi ve bunun alfa oyun olduğunu yeni anlayanlar bile oldu yöneticilerin itemlerin betaya geçmeyeceğini duyurdu millet saldı oyunu knk bu kadar basit bu açıklamayı alfa sürecinin en başında yapmaları gerekiyordu. Şuan sadece playerlar karakterlerin silinip silinmeyeceğini merak ediyor. silinmemesini umut ediyor. karakterlerde silinecek tabi sonuçta bu alfa sürüm :) hızlı düşüş sebebi bu sadece.

Uçan Zürafa

Üye
İzlenme oranına bakarsanız bahsi geçen oyunu 321k takipçide ortalama 1k anca izleniyor. Rise ise 8.8k takipçide 1k izleniyor. Diğer oyun onca seneye rağmen bu sayılardayken Rise bu sayılara reklamsız geldi.

Makro konusuna gelecek olursak insanlar imkanı varken kullanıyor. Bunda yanlış bir şey yok. İnsanlar test bir yana vakit geçirmek için de oyuna giriyor.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

PR çalışması yapılmamış bir Alfa oyunun yeteri kadar kitleye ulaşamaması gayet normal. Oyun son güncellemeleri aldıktan ve tanıtım için kapsamlı reklam çalışmaları yapıldıktan sonra geniş kitlelere ulaşacaktır. Makro konusunda ise şu an için makro denetimi yapılmıyor ve alfa aşamasında yasak değil. Oyuncuların bu aşamada makro kullanması lazım ki arka tarafta geliştirici ekip gerekli önlemleri alabilsin.

Delicious

Üye
Ben dün kontrol ettiğimde izleyici sayısının fazla olmasına şaşırmıştım halbuki :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt