DUYURU Twitch Drop Eklenti Sistemi

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bu rehberde, kendi geliştirdiğimiz Twitch Drop sistemini nasıl kullanacağınızı adım adım anlatacağım. Eklentimiz sayesinde Twitch yayınlarını izlerken Drop’ları kolayca toplayabilir, hiçbir fırsatı kaçırmazsınız!

Sistem, bir Chrome tarayıcı eklentisi olarak çalışıyor ve kurulumu oldukça basit. Haydi başlayalım!

1. Gerekli Dosyayı İndirin​

Öncelikle size özel hazırladığımız eklenti dosyasını bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor.

Rise Online World Yeni Drop Eklentisi

rux20ly.gif

⚠️ Not: Dosyayı masaüstüne veya kolay ulaşabileceğiniz bir klasöre çıkarın. ZIP içerisindeki dosyaları olduğu gibi bir klasöre açmanız gerekiyor.

2. Chrome Geliştirici Modunu Açın​

Chrome’u açın ve adres çubuğuna şunu yazın: chrome://extensions/
Sağ üst köşedeki "Geliştirici modu" seçeneğini aktif hale getirin.

gelistirici.png

Ardından "Paketlenmemiş öğe yükle" butonuna tıklayın.
Az önce Masaüstüne çıkardığınız klasörü seçin ve yükleyin.

paketlenmis-oge.png

3. Eklentiyi Sabitleyin​

Kurulum tamamlandıktan sonra:
  • Tüm uzantılar alanında Rise Online Drop Eklentisi kısmında fotoğrafta yer alan kutucuğa tıklayıp tarayıcınıza sabitleyebilirsiniz.
tum-uzanti2.png

4. Drop Takibi ve Kullanımı​

Eklentimiz aktif hale geldiğinde:

Otomatik olarak Twitch yayınlarınızı takip eder.
Drop süresi, ilerleme durumu gibi bilgileri gösterir.
Yayın açık kaldığı sürece drop kazanımları otomatik olarak takip edilir.

twitchdropeklenti1.png
twitchdropeklenti2.png
twitchdropeklenti3.png

Twitch Drop Ödüllerini sadece belirlenmiş olan yayıncıları izleyerek kazanabilirsiniz. Yayıncılar sekmesi altında drop ödülleri aktif yayıncılarımızı görebilirsiniz.

Alınan Twitch Drop ödülleri Mağaza > Çanta kısmına gelecektir.
Ödüllerin Mağaza > Çanta kısmında 24 saat durma süresi bulunmaktadır. (Şu an için)
Oyun içerisine çektiğiniz ödüllerde aynı şekilde 24 saat boyunca karakterinizde kalacaktır. (Şu an için)
Drop aktif olan yayınları 4 saat izlediğiniz zaman drop ödülünü başarılı bir şekilde alabilirsiniz.
Twitch Drop süreleri her gece 00:00'da yenilenecektir. Ödül kazanımlarınızı bu saatten önce oyun içerisine aktarmanız gerekmektedir.

Not: İzlenme süresini doldurabilmeniz için içerik üreticisinde drop olması gerekmektedir. Aksi halde süre dolmaz
Not

Son düzenleme:

Black Vortex

Üye
twitch hesabımı eski hesaptan kaldırıp yeni hesaba bağlayamıyorum. web site üzerinden bağlantı kopar butonu çalışmıyor.

ORTİ

Yeni Üye
Merhaba: Hangi yayıncı ne kadar izleniyor kim detaylı bilgiye sahip olsunlar diye bazı yayıncılar destekle birlikte ya bilmem anlata bildimmi .)

İyi forumlar.

sysmngr

Yeni Üye
Bu rehberde, kendi geliştirdiğimiz Twitch Drop sistemini nasıl kullanacağınızı adım adım anlatacağım. Eklentimiz sayesinde Twitch yayınlarını izlerken Drop’ları kolayca toplayabilir, hiçbir fırsatı kaçırmazsınız!

Sistem, bir Chrome tarayıcı eklentisi olarak çalışıyor ve kurulumu oldukça basit. Haydi başlayalım!

1. Gerekli Dosyayı İndirin​

Öncelikle size özel hazırladığımız eklenti dosyasını bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor.

Rise Online World Yeni Drop Eklentisi

rux20ly.gif

2. Chrome Geliştirici Modunu Açın​

Chrome’u açın ve adres çubuğuna şunu yazın: chrome://extensions/
Sağ üst köşedeki "Geliştirici modu" seçeneğini aktif hale getirin.

gelistirici.png

Ardından "Paketlenmemiş öğe yükle" butonuna tıklayın.
Az önce Masaüstüne çıkardığınız klasörü seçin ve yükleyin.

paketlenmis-oge.png

3. Eklentiyi Sabitleyin​

Kurulum tamamlandıktan sonra:
  • Tüm uzantılar alanında Rise Online Drop Eklentisi kısmında fotoğrafta yer alan kutucuğa tıklayıp tarayıcınıza sabitleyebilirsiniz.
tum-uzanti2.png

4. Drop Takibi ve Kullanımı​

Eklentimiz aktif hale geldiğinde:

Otomatik olarak Twitch yayınlarınızı takip eder.
Drop süresi, ilerleme durumu gibi bilgileri gösterir.
Yayın açık kaldığı sürece drop kazanımları otomatik olarak takip edilir.

twitchdropeklenti1.png
twitchdropeklenti2.png
twitchdropeklenti3.png

Twitch Drop Ödüllerini sadece belirlenmiş olan yayıncıları izleyerek kazanabilirsiniz. Yayıncılar sekmesi altında drop ödülleri aktif yayıncılarımızı görebilirsiniz.

Alınan Twitch Drop ödülleri Mağaza > Çanta kısmına gelecektir.
Ödüllerin Mağaza > Çanta kısmında 24 saat durma süresi bulunmaktadır. (Şu an için)
Oyun içerisine çektiğiniz ödüllerde aynı şekilde 24 saat boyunca karakterinizde kalacaktır. (Şu an için)
Drop aktif olan yayınları 4 saat izlediğiniz zaman drop ödülünü başarılı bir şekilde alabilirsiniz. (Şu an için TEST amaçlı süre 60 dakikadır)
Twitch Drop süreleri her gece 00:00'da yenilenecektir. Ödül kazanımlarınızı bu saatten önce oyun içerisine aktarmanız gerekmektedir.

Not: İzlenme süresini doldurabilmeniz için içerik üreticisinde drop olması gerekmektedir. Aksi halde süre dolmaz
Not
Bu eklentiyle birlikte bilgisayarda veya oyun içerisinde ki karakterimizle ilgili herhangi bir güvenlik zafiyeti oluşmaz değil mi? Mağduriyet yaşamak istemeyiz sonuçta. Teşekkürler

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bu eklentiyle birlikte bilgisayarda veya oyun içerisinde ki karakterimizle ilgili herhangi bir güvenlik zafiyeti oluşmaz değil mi? Mağduriyet yaşamak istemeyiz sonuçta. Teşekkürler
Hayır, eklenti sadece doğrulama için ID ve Şifrenizi istiyor hiç bir şekilde saklamıyor.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Twitch Drop Eklentisinde 1.1 Versiyonu yayınlandı ve hatalar giderildi. Sorun yaşayan oyuncular aktif eklentisini kaldırıp, yeniden indirme yapıp kurabilirler. Versiyon 1.1 kullandığınızdan emin olun lütfen.

NeDiyosunBabuŞ

Üye
Twitch Drop Eklentisinde 1.1 Versiyonu yayınlandı ve hatalar giderildi. Sorun yaşayan oyuncular aktif eklentisini kaldırıp, yeniden indirme yapıp kurabilirler. Versiyon 1.1 kullandığınızdan emin olun lütfen.
Twitch Drop eklentisi ilk çıkdığında indirdim bikaç gün Twitch Droplarını aldım ama şuan aktif droplar bulunmamaktadır diyor. eklentiyimi yenilemem gerekiyor yoksa dropmu yok?

gkbrk10

Yeni Üye
yeni sistemi bugun itibari ile kurdum ama soyle bır sorun yasıyorum ıstedıgım yayıncıyı acıp altta atıp oyuna gectıgımde sure sayması duruyor ne yaptıysam cozum olmadı benım gıbı bu sorunu yasayan cok kısı var gece işten geldıgımde alta atar dınlerdım ızledıgım yayıncıyı artık onuda yapamıyorum ya oynu oynamıcam yayıncı ızlıcem yada yayıncıyı ızlemıcem oyun oynucam lutfen bunu duzeltın sabahtan berı 30 dk sure saydıramadım

NeDiyosunBabuŞ

Üye
yeni sistemi bugun itibari ile kurdum ama soyle bır sorun yasıyorum ıstedıgım yayıncıyı acıp altta atıp oyuna gectıgımde sure sayması duruyor ne yaptıysam cozum olmadı benım gıbı bu sorunu yasayan cok kısı var gece işten geldıgımde alta atar dınlerdım ızledıgım yayıncıyı artık onuda yapamıyorum ya oynu oynamıcam yayıncı ızlıcem yada yayıncıyı ızlemıcem oyun oynucam lutfen bunu duzeltın sabahtan berı 30 dk sure saydıramadım
sesi %1 yap durmaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt