Twitch yayınlarında bazı oyuncular TL ile item satışı yaptığını söylüyor, bunlar ne olacak ?

underestimated

Üye
Kapalı Beta sürecinde de olsa oyunda şuanda TL ile item, Gold Bar satışı yaptıklarını söyleyen oyuncular var bunlardan bir tanesi şuanda pm'i : XXXL olan kişi. Neden şuanda bu tarz oyuncular banlanmıyor sebebini gerçekten merak ediyorum.

TheBiggJesus

Üye
niye banlansın ki yasak mı item satmak, bunu tradeyi komple kapatmak dışında yasaklayamazlar boşuna laçka bi şekle bürünür bence önermiyoruz yada oyun zevkini öldüreceği açısından tavsiye etmiyoruz deyip geçmeliler, en azından samimiyetsiz bi şekle bürünmez

underestimated

Üye
niye banlansın ki yasak mı item satmak, bunu tradeyi komple kapatmak dışında yasaklayamazlar boşuna laçka bi şekle bürünür bence önermiyoruz yada oyun zevkini öldüreceği açısından tavsiye etmiyoruz deyip geçmeliler, en azından samimiyetsiz bi şekle bürünmez
evet normalde yasak diye biliyorum, oyun kurallarında da yazıyor bu. alışmışsın sanırım bazı oyunlardan TL ile item karakter satın almaya, oynadığım çoğu mmorpgde bu olay direk ban.

TheBiggJesus

Üye
evet normalde yasak diye biliyorum, oyun kurallarında da yazıyor bu. alışmışsın sanırım bazı oyunlardan TL ile item karakter satın almaya, oynadığım çoğu mmorpgde bu olay direk ban.
Evet dediğiniz gibi ama bunu gerçekten engellemek istiyorsanız bazı mmorpg deki gibi komple tradeyi bloklamak gerekiyor aksi halde el altından olan olay milletin daha çok kazıklandığı kandırıldığı bi şekle bürünüyor.

EtikeT

Üye
Ruh bağı sistemi gelecek zaten, değerli eşyalar satılamayacak dert etmeyin.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt