İstek ülkeler arası kule kale koruma saldırı toprak alma event yeni map h.k öneri

CaptainQuantum

Üye
new world yada warcreaft da olabilir ben bu etkinlik biraz geliştirdim :)

her ülkenin 1 kalesi 5 kulesi veya 6 kulesi ile başlangıc.

1- kule geliştirme pasifleri (not: geliştirdikce özellikler artmakdadır yönetim kararı puan sistemi yönetim kararı ) level ne kadar yüksek olursa damage defans artar
(1) kule zehirli ok
(2) duvarlar
(3) gelişmiş bomba atar
(4) kule zırh kıyafetler
(5) kule damage silahları

2- kule hasar aldığında tamir ücretleri
(1) %90 il e %100 arası can kaldığında ücret ( 200 puan)
(2) % 70 % 89 arası can kaldığında ücret (320) puan)
(3) %50 %69 arası can kaldığında ücret (420 puan)
(4) % 30 %49 arası can kaldığında ücret (580 puan)

3- puan nasıl kazanılır ?
1.000.000 ( 1m noah kalenize bağış atarsanız ) 10 puan kazanacaksınız veya 1 puan yönetim kararı

4- bir ülkenin kalesi yok olduğunda
bu takım tamamen elenecektir.

5- kuleler kaleler fet etmek
(1) bir ülke başka ülkenin kuellerine saldırıp kaleyi yok ederse o takım elenecektir.

6- toprak kule coğaltmak
(1) rakibinin kulesini kalesini yok ettiğinde oraya kule koyabilirsin kalede koyabilirsin.
(2) kule koyma maliyeti 500 puan
(3) kale koyma maliyeti 10.500 puan

7- savaş tamamen bittiği zaman
(1) bütün kaleler bozgun (kaybettiği zaman
(2) ilk 3 ülkeye ödül verilecek token ödüllü veya para ödüllü oyun ici ödül de olabilir (yönetim kararı )

aklıma gelenler bunlar sizde eklemek isterseniz ekliyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Nart

Üye
Okurken aklıma geldi, bazı survive oyunlardaki base mantığı gibi, eğer clanların baseleri ya da clan adaları olursa; bu clan adaları da BP ile veya başka metaryallerle, surlar ve kulelerin yükseltilmesi v.b gibi güçlendirilebilirse, başka clanlar bu kalelere saldırdığında ödüllendirilebilirse v.s güzel bir etkinlik olabilir.

Atıyorum ben bütün clanı toplayıp bir clanın basesine saldırmaya gidebilirim. Kazanırsam rakibin clan kasasını yağmalayabilirim...

Olur mu olur :)

Sphecta

Üye
Okurken aklıma geldi, bazı survive oyunlardaki base mantığı gibi, eğer clanların baseleri ya da clan adaları olursa; bu clan adaları da BP ile veya başka metaryallerle, surlar ve kulelerin yükseltilmesi v.b gibi güçlendirilebilirse, başka clanlar bu kalelere saldırdığında ödüllendirilebilirse v.s güzel bir etkinlik olabilir.

Atıyorum ben bütün clanı toplayıp bir clanın basesine saldırmaya gidebilirim. Kazanırsam rakibin clan kasasını yağmalayabilirim...

Olur mu olur :)
ortalık karışır :D

CaptainQuantum

Üye
8- kule koruyucu guardianlar attack hız sınırı defans yönetimin kararı her seviye atladığında yetenekler artmakdadır.
1- zehirli guardian
2- ateş guardian
3- su guardian
4- cöl guardian

9- zırhlar
1- guardianlara zırh giydirme (yönetim kararı defans attack sersemletme v.s )

_Cerberus_

Üye
çok güzel düşünce ama bu alt yapıya uyar mı ki bilemedim.

wHDexteR

Üye
Oyun çıktığı zaman ekip üstüne her sene yeni içerik eklerse sıkılmadan uzun süreli oynanır. Bu içeri sadece level yükselme olmamalı

wolfphenom

Üye
oyun bukadar modlanacak altyapiya sahip degil fornite mi bu suan gordugume gore ekip hiiiic boyle toplara girecek heveste degil adamlar tukendi kazanmazlarsa yoldakalacaklar yatirimlar bitti bu son sanslari ona gore desteklenmeside lazim nekadar sevmedigim bi oyunun kitlesine yaransalarda asla turkiyedebu tur islerin rafa kalkmasini istemen biyerden kazanmalari lazim

CaptainQuantum

Üye
oyun bukadar modlanacak altyapiya sahip degil fornite mi bu suan gordugume gore ekip hiiiic boyle toplara girecek heveste degil adamlar tukendi kazanmazlarsa yoldakalacaklar yatirimlar bitti bu son sanslari ona gore desteklenmeside lazim nekadar sevmedigim bi oyunun kitlesine yaransalarda asla turkiyedebu tur islerin rafa kalkmasini istemen biyerden kazanmalari lazim
neden modlamak felan cok mu zor ? oyun alt yapısı kaldıramaz mı ?

mentalist1907

Üye
Guild Wars 2 WvW sistemine benziyor. Bence ekip, bekledikleri ilgiyi ve kazancı bulabilirse, yatırım olarak mutlaka ek paket yapacaktır. Aksi halde bir hamle yaparsa rakibi(pus indirimi vs.), çok savunmasız yakalanıp, çöküşe geçebilir. Bunların hepsini düşünmüşlerdir diye tahmin ediyorum.

CaptainQuantum

Üye
Guild Wars 2 WvW sistemine benziyor. Bence ekip, bekledikleri ilgiyi ve kazancı bulabilirse, yatırım olarak mutlaka ek paket yapacaktır. Aksi halde bir hamle yaparsa rakibi(pus indirimi vs.), çok savunmasız yakalanıp, çöküşe geçebilir. Bunların hepsini düşünmüşlerdir diye tahmin ediyorum.
olabilir kankam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt