İstek unique accessory shard

NancyTp

Üye
Merhabalar jewel crafting' de gaia belt unique olarak gözüküyordu, craft geldiğinde taki 20 ekimde ki güncellemeye kadar , crafta yönelmeye karar verdim buna güvenerek gece gündüz arkeoloji taşı kastım binlerce lira harcadım ve sonuç tek umudumuz olan unique accessory shard 'ı elimizden aldınız soruyorum ben o kadar emek verip para yatırıp nereden bu itemi elde edeceğim takı basacağım en ucuz fiyatta ki unique takılar 5 bin ve sınırlı sayıda bu yaptığınız tüm emekleri hiçe saymak oluyor biz nereden nasıl unique accessory shard bulacağız takı basacağız emeğimizin karşılığını alacağız royal chest gibi kutularda ismi var drobu da yok , bize bir imkan bir seçenek sunmanız gerektiğini düşünüyorum bu kadar emek çöp edilemez lütfen buna bir güncelleme getirin bir şekilde bir yerlere drobunu koyun.

morganlefay

Üye
unique accessory shard ın chestlerden ve diğer etkinliklerden çıkacağı söylenmişti. Umarım bu güncelleme yakın zamanda gelir. Aynı zamanda craft taşlarının droplarının da moblara eklenmeli. (var deniyor ama sphere of water çıkan slotları 15er saat kestim 1 tane drop alamadım, aynı şekilde arkadaş 40 saatten fazla necromancer döndü 1 tane stone of magic alamadı)

NancyTp

Üye
unique accessory shard ın chestlerden ve diğer etkinliklerden çıkacağı söylenmişti. Umarım bu güncelleme yakın zamanda gelir. Aynı zamanda craft taşlarının droplarının da moblara eklenmeli. (var deniyor ama sphere of water çıkan slotları 15er saat kestim 1 tane drop alamadım, aynı şekilde arkadaş 40 saatten fazla necromancer döndü 1 tane stone of magic alamadı)
burhan bey @Justice :cry:

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt