Unique takıların set bonusları açıklansın.

Tüm takıların set bonusları forumda yazmalı mı?

• Takı set bonusları forumda yazmalı

Oy: 39 86.7%
  • Takı set bonusları hiç bir yerde yazmamalı

Oy: 6 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    45
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BenGeldim

Üye
Arkadaşlar, yönetime soruyorum "chaos set yapıcam acaba set bonusu nedir?" Aldığım cevap " Oyun içi deneyimlerinizle keşif edin" içimden tamam hemen 2 tane boss kesiyim çıkartayım seti dedim. Bunlar böyle birşey zannediyor. Dene demek ne demek ya imkansız bir şey zaten unique takı seti yapmak. Alcam takıcam geri çıkartamayacağım. Şu takı bonusları bir yerde yazsa olmazmı? Bunun denemesimi olur 1 sene üstüne kitleniyor. Aldın denedin 1 sene sonra sattın 100 gb topladıysan 20 gb ye düşecek. Şaka gibi

presto_86

Üye
Sende uğraşma kardeşim tadını çıkar oyunun bir şey soyleyince direk GB olarak açıklama yapiyrsunuz

Zbam

Üye
Arkadaşlar, yönetime soruyorum "chaos set yapıcam acaba set bonusu nedir?" Aldığım cevap " Oyun içi deneyimlerinizle keşif edin" içimden tamam hemen 2 tane boss kesiyim çıkartayım seti dedim. Bunlar böyle birşey zannediyor. Dene demek ne demek ya imkansız bir şey zaten unique takı seti yapmak. Alcam takıcam geri çıkartamayacağım. Şu takı bonusları bir yerde yazsa olmazmı? Bunun denemesimi olur 1 sene üstüne kitleniyor. Aldın denedin 1 sene sonra sattın 100 gb topladıysan 20 gb ye düşecek. Şaka gibi
bildiğim kadarıyla su an mavi setler dısında hiç bir setin set bonusu yok daha önce forumda tartışıldı ordan bakabilirsin

Alkoer

Üye
bildiğim kadarıyla su an mavi setler dısında hiç bir setin set bonusu yok daha önce forumda tartışıldı ordan bakabilirsin
Epic olanlarda yok denildi. Uniq hakkında bişey görmedim.

Mavilerde neden bonus var diye sorulunca maviler zaten zayıf bonusu ile birlikte yine epicten düşük kalıyor denildi.

enokaptan

Üye
Mavi swiftness lerde set borusu olsa nolacak ne hp veriyor ne dex veriyor resistance veriyor oda lazım değil zaten okcuya

psikolog

Üye
bence slotların ne attığı da yazmalı black desert da net belli şunun şunun dışında birşey düşmez diye bakabiliyorsun seç beğen çıkarmak için kesmeye başla durumu var oyuna bu kapasitede bir eklenti yapamazlar tabiki bi pearl abyss ile kıyaslamıyorum ancak bunu sitenizde en fazla birkaç saat harcayarak yazabilirsiniz ve isteyen de buradan bakabilir set bonusları da aynı şekilde açıklanmalı ayrıca bir dex veren epic takı vardı tüm classlar takabilir halde şakamı bu şimdi haha çok komik bi ayar çekin şunlara

Bigjest

Üye
Merhaba
Rare ve Uniq takılarda set bonusu bulunuyor. Epic takılarda şu an için herhangi bir set bonusu yok.

BenGeldim

Üye
Merhaba
Rare ve Uniq takılarda set bonusu bulunuyor. Epic takılarda şu an için herhangi bir set bonusu yok.
Merhaba mod, bunu bizde öğrendik artık ama burada bir talep var. Oyunu oynayanlar sizlere diyorki bu set bonuslarını bir forum üzerinde açıklayın duyurun. Player lar ne yaptıklarını ne set bonusu alacaklarını bilsinler. Rare takı neysede bu unique takıları yapmak cok zor yaptıysakta sökmesinin ve geri pazarda günlerce sattmakla uğraşmanın derdi var bizi bu çileden şimdiden kurtarın diyoruzzzz lütfen

Bigjest

Üye
Olanlar hangisi ve ne bonus veriyorlar?
Örnek veriyorum "Chaos" takı seti yapmanız gerekiyor. Bu seti yapabilmeniz için ilgili Uniq takıların Chaos olanlarını kuşanmanız gerekiyor. Bonus konusuna gelecek olursak daha önce düzenlenen GameX turnuvasında oyuncular bu setleri kullanıp, tecrübe etmişti. Bonuslar Uniq seviyesinde çok tatmin edecek seviyedeydi. Fakat hangi takının nasıl bonuslar verdiğini Rise Online World ekibi sizlere açıklayabilir. Ben ilgili talebi aktarıyorum, eğer bir sonuç alınırsa elbette forum'a rehber olarak eklenir.

BenGeldim

Üye
Örnek veriyorum "Chaos" takı seti yapmanız gerekiyor. Bu seti yapabilmeniz için ilgili Uniq takıların Chaos olanlarını kuşanmanız gerekiyor. Bonus konusuna gelecek olursak daha önce düzenlenen GameX turnuvasında oyuncular bu setleri kullanıp, tecrübe etmişti. Bonuslar Uniq seviyesinde çok tatmin edecek seviyedeydi. Fakat hangi takının nasıl bonuslar verdiğini Rise Online World ekibi sizlere açıklayabilir. Ben ilgili talebi aktarıyorum, eğer bir sonuç alınırsa elbette forum'a rehber olarak eklenir.
Süper ya olmasada olmuş var sayarım. İlgin için çok sağol @Bigjest

tekpak

Üye
yani gamex fuarında açık edildiğine göre demekki bir sır filan değil ki zaten olmaması lazım.

aslında test serverının açık olması da bu sorunu çözer. turnuva client açık kalsın biz bakalım orda herşeye. bilgi iyidir bilgi candır. önemli şeylerin gizli kalmasının hiç bir avantajı yok oyun deneyimine negatif etki eder. mesela ileride epic takılara da bonus geleceği söylendi ama ne gelebilir ve ne kadar ileride hiç bilmiyoruz. bunlar hep sorun

jobulani

Üye
'Kendiniz keşfedin' dedilerse eğer, talihsiz bir açıklama olmuş. Öyle bir oyun mekaniği ve mantığı olamaz.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba, takılarla ilgili küçük düzenlemeler olacak bu hafta içerisinde çalışmasını sunacağım, forum üzerinden de sizlerle paylaşacağım. Ekip ne zaman güncellemeleri sunar o konuda net bir şey söyleyemem ama çalışma bittikten sonra ilk fırsattaki yama ile sunulacağını düşünüyorum.

Esasında set bonuslarının her bir set parçası üzerinde "tooltip"te görünmesi gerekiyordu ancak henüz o konuda geliştirme yapılamadı. Ancak ben sizi en azından şu an için görsel olarak bilgilendirmeye çalışacağım.

BenGeldim

Üye
Merhaba, takılarla ilgili küçük düzenlemeler olacak bu hafta içerisinde çalışmasını sunacağım, forum üzerinden de sizlerle paylaşacağım. Ekip ne zaman güncellemeleri sunar o konuda net bir şey söyleyemem ama çalışma bittikten sonra ilk fırsattaki yama ile sunulacağını düşünüyorum.

Esasında set bonuslarının her bir set parçası üzerinde "tooltip"te görünmesi gerekiyordu ancak henüz o konuda geliştirme yapılamadı. Ancak ben sizi en azından şu an için görsel olarak bilgilendirmeye çalışacağım.
Babağğğğğğğğ boynuma dolaağğğğ.

BenGeldim

Üye

Baba ne zaman bilgilendireceksin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt